Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Incendiu puternic noaptea trecuta la o ferma din Murgeni

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

În cursul serii trecute la ora 23.20, pompierii militari au fost solicitaţi sǎ intervinǎ pentru stingerea unui incendiu produs la o halǎ de circa 600 mp ȋn interiorul cǎreia se aflau furaje și baloţi de paie, din orașul Murgeni.
Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, la faţa locului s-au deplasat douǎ autospeciale de lucru cu apǎ și spumǎ, una de la Punctul de Lucru Murgeni și una de la Detaşamentul de Pompieri Bȃrlad, cu 11 militari. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă generalizat ȋn interiorul halei la baloţii de paie.
Pompierii au acţionat atȃt pentru lichidarea incendiului precum și pentru limitarea extinderii acestuia cǎtre partea de halǎ ȋn care se aflau furajele. Timp de aproximativ opt ore, pompierii militari s-au luptat cu flăcările, fiind nevoiţi sǎ realimenteze autospecialele de nouǎ ori. Flǎcǎrile au distrus circa 20 tone de baloţi de paie și au degradat alte 15 tone furaje. S-a reușit salvarea din faţa flǎcǎrilor a halei ȋn suprafaţǎ de circa 600 mp cu acoperiș din schelet metalic și ȋnvelitoare din azbociment și circa 20 tone de furaje.
Împrejurarea determinantă care a condus la generarea acestui incendiu a fost scurtcircuit electric produc la un conductor electric dedradat / defect.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.