Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO Crima in Vaslui la o casa de langa Serviciul de Ambulanta! Un barbat a fost practic casapit cu toporul. Criminalul a mers la Ambulanta sa anunte fapta

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Crima a vut loc noaptea trecuta intr-o casa situate in fata Serviciului de Ambulanta de pe strada Tipografiei. Potrivit primelor informatii, se pare ca totul a pornit de la un conflict spontan intre doi barbati care a degenerat intr-o crima odioasa, unul dintre cei doi lovindu-si victima cu un topor in zona capului, dar si alte zone ale corpului. Procurorii sustin ca cei doi barbati au consumat mai multe sticle cu alcool, iar in toiul noptii intre ei a izbucnit o cearta. Proprietarul a pus mana pe un topor si si-a lovit prietenul de pahar de mai multe ori. Criminalistii au gasit victima pur si simplu macelarita.  Dupa cateva ore de la eveniment, criminalul a mers la Serviciul de Ambulanta si a anuntat ca ”are un mort in casa”. Autorul avea hainele pline de sange, iar cand cei de la  Ambulanta au mers la casa acestuia sa vada daca este adevarat ce spune, au gasit vinctima un barbat de 49 de ani, decedata.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.