Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un bebelus in varsta de o luna a fost abandonat in casa de parinti. Politistii au gasit copilul si l-au dus intr-un centru

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

O fetiţă în vârstă de o lună din comuna vasluiană Vinderei, a ajuns în Centrul de Preluare în Regim de Urgenţă a Copilului Abuzat Neglijat şi Exploatat Bârlad, după ce a fost lăsată singur în casă, unde a fost găsită de poliţişti. Mama a fost cea care si-a abandonat prima copilul dupa care a plecat si tatal, el a sunat la politie si a spus ca a lasat bebelusul si gur in casa. Prima masura a autoritatilor va fi decaderea din drepturi.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, prima care a părăsit domiciliul a fost mama copilului, tatăl fiind cel care a sunat la poliţie pentru a anunţa acest lucru.

„Când s-au deplasat la domiciliul familiei, poliţiştii au găsit copilul singur şi au aşteptat mai bine de o oră ca tatăl să se întoarcă, dar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat au decis să ia bebeluşul şi să-l ducă la un centru al DGASPC. Nou-născutul se află într-o stare bună, în cel mai scurt timp urmând să fie identificat un asistent profesionist care să-l ia în plasament maternal”, a declarat directorul DGASPC Vaslui, Ionel Armeanu Ştefănică.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.