Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Acuzatii grave la adresa unui medic ginecolog. O mama sustine ca a purtat un fat mort in pantece

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Acuzatii grave la adresa uneor ginecologi din Vaslui. O femeie de 39 de ani a cerut autoritatilor sanitare sa ii faca dreptate, dupa ce a fost trimisa acasa desi sarcina era oprita din evolutie de cateva zile. I s-a facut rau pe strada si a mers singura la spital, acolo unde a fost chiuretata de un alt medic. Si ca si cum aceasta suferinta nu ar fi fost indeajuns,au urmat 2 saptamani de chin, intrucat interventia chirurgicala nu a fost completa si a fost tratata, telefonic, de doctorita respectiva. Dupa prima pastila, femeiii i s-a facut rau si a ajuns din nou la spital, unde un al treilea medic a reusit sa isi faca datoria asa cum se cuvine. „Pe 16 februarie mi-a fost rau , am mers la Urgenta. Era dna doctor de garda, m-a internat, mi-a dat tratament, cu hemostatice ca sa evolueze sarcina, pentru ca m-a intrebat daca e sarcina dorita, i-am spus ca da. Dumneaiei mi-a dat supozitoare, care in primul trimestru de sarcina nu se dau si a zis sa revin la control. Am revenit pe 29 februarie cand dumneaiei era de garda si a zis sa vin marti. Mi- a facut ecograf si a zis ca ceva nu e in regula. Am mers la clinica particulara,am platit, nicio problema, aici mi- a zis ca de 4 zile sarcina era oprita din evolutie, i-am aratat analizele cu lacrimi in ochi, ea a spus sa revin joi cand e de garda. Intre timp, pe 2 martie, mi s-a facut rau pe strada, hemoragie, am lesinat in casa, am plecat la spital”, declara femeia.
Aici, a fost vazuta de o alta doctorita, care i-a facut chiuretaj si a indepartat astfel sarcina. Numai ca, se pare, interventia nu a fost una completa si pacienta a avut scurgeri. Nu a stiut ce se intampla si a sunat medicul dupa 2 saptamani, care i-a dat niste indicatii terapeutice prin telefon. Cu dureri groaznice, femeia s-a intors la spital, unde un al treilea medic i-a rezolvat problema. „In cursul internarii, se face examen clinic si local genital, ecografie, se dozeaza BTHCG , care arata evolutia unei sarcini. Rezultatele neconcludente. La ecograf se evidentiaza un sac ovular, fara miscari cord, medicul recomanda externarea si recomanda refacerea BTHCG dupa 48 de ore si revenirea la control. Nu a mai revenit. Revine pe 3 martie, cu hemoragie. Examenul ecografic arata o sarcina oprita evolutie, se face control, se da la anatomo-patologie si se externeaza. Revine pe 16 martie cu metroragie, e internata cu endometrita, posibil resturi ovulare. Se face control, se externeaza in conditii bune”, a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului de Urgenta din Vaslui. Constienta ca viata i-a fost pusa in pericol, femeia i-a reclamat superiorilor pe medicii care nu s-au ocupat corespunzator de ea si vrea ca, pe viitor, acestia sa isi faca datoria asa cum se cuvine. Conducerea spitalului judetean de urgent vaslui a inceput deja o ancheta in acest caz. Femeia este casatorita si are un copil de 16 ani. Si-a dorit foarte mult sa ramana insarcinata si sa devina mama pentru a doua oara.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.