Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cadouri din partea Pompierilor pentru bolnavii din Centrul de Recuperare Neuropsihica Malaiesti, Vutcani

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalţi şi mai ales să dăruiască celor aflaţi în suferinţă clipe de bucurie.
Ca în fiecare an, în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui sunt alături de persoanele cu dizabilităţi aflate în Centrul de asistenţă, îngrijire socială şi recuperare neuropsihică Mălăieşti din comuna Vutcani.
„Putem afirma că vizita la centrul de la Mălăieşti a devenit o tradiţie pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui. Prezenţa pompierilor a fost aşteptată cu nerăbdare de cele aproximativ 60 de persoane care trăiesc în această instituţie. Mulţumită contribuţiei benevole a personalului din cadrul inspectoratului, s-a reuşit strângerea unei sume de bani ce a făcut posibil ajutorul nostru”, au afirmat reprezentantii ISU Vaslui.
Acestia au oferit cadourile tradiţionale de Paşte având ca de fiecare dată mulţumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce un zâmbet pe faţă şi bucurie în sufletul acestor oameni.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.