Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Consumul de droguri cunoaste o crestere alarmanta la noi in judet! Adolescentii sunt principalele victime

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Consumul de droguri este de câţiva ani, o reală problemă şi la nivelul judeţului Vaslui, ocolit până de mult timp de distribuitori. Tentaţiile au incept să apară şi în zona Vasluiului, spre disperarea autorităţilor care nu reuşesc să stopeze fenomenul consumului de droguri. Potrivit datelor furnizate de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, în ultimii ani se constată o creştere alarmantă a numărului de consumatori de droguri, iar îngrijorător este faptul că astfel de substanţe ajung să fie folosite de copii şi adolescent.
“La nivelul judeţului avem în derulare o serie de proiecte pe linia monitorizării problematicii drogurilor, având în vedere că, din păcate, Vasluiul rămȃne o zonă de risc ȋn ceea ce privește traficul de substanţe interzise”, a declarant Valerica Cobzaru, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vaslui.
Prefectul Judeţului Vaslui, Daniel Olteanu, a subliniat importanţa elaborării de urgenţă a unui plan de măsuri care să genereze rezultate reale și a precizat că se vor face demersurile necesare pentru a asigura respectarea prevederilor legale referitoare la prevenirea consumului de etnobotanice ȋn judeţul Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.