Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Violatorul fetei de 12 ani, dupa gratii! Magistratilor le-au trebuit cateva zile ca sa se decida daca il aresteaza sau nu, iar intarzierea lor a revoltat opinia publica

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Magistraţii Judecătoriei Bârlad au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele adolescentului de 17 ani care săptămâna trecută a violat o fetiţă de 12 ani. Ciprian Andronic a fost ridicat de la domiciliul său încă de la primele ore ale dimineţii şi condus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru o nouă audiere. Anchetatorii încearcă să probeze întreaga activitate infracţională a tânărului, având în vedere că au apărut şi alţi părinţi care au declarat că acesta ar fi abuzat sexual un băieţel de 4 ani şi o fetiţă de 9 ani.
Caz scandalos în comuna vasluiană Vutcani, unde un adolescent cunoscut cu grave probleme comportamentale, care a violat o femeie de 40 de ani la începutul acestui an, dar este judecat în stare de libertate, a comis-o din nou. De această dată, victima bestiei cu chip de om a fost o fetiţă de numai 12 ani, care după ce a fost agresată şi abandonată de băiatul de 17 ani, i-a povestit mamei chinul prin care a trecut, iar femeia a făcut o plângere la Poliţie. Totul s-a petrecut în joia din Săptămâna Patimilor. Violatorul de 17 ani a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă pe data de 29 aprilie, dar instanţa nu a considerat că acest caz trebuie judecat cu celeritate, cu toate că era vorba despre un infractor care nu era la prima abatere. Astfel, cauza a fost programată spre a fi judecată în cea de-a treia zi de Paşti. “În seara de 28.04.2016, poliţiştii Postului de Poliţie Vutcani au fost sesizaţi de o femeie, în vârstă de 44 ani, din comuna Vutcani cu privire la faptul că în aceeaşi zi, fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 7 Banca au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat tânărul, în vârstă de 17 ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea infracţiunii”, a declarat Loredana David, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.
Fata agresată urmează să beneficieze de consiliere psihologică asigurată de specialist din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui. Reprezentanţii instituţiei au tras un semnal de alarmă cu privire la abuzurile comise asupra copiilor, afirmând că legea este în unele cazuri, prea blândă cu agresorii. “În cazul acesta nu ştim cât de dreaptă este justiţia. Nu înţeleg de ce trebuie uneori să se aşpte alte victime, alte abuzuri, în condiţiile în care probele sunt indubitabile din start”, a declarat Ionel Brătianu, psiholog în cadrul DGASPC Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.