Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Atac mafiot! Din razbunare au incendiat o casa, dar au gresit adresa

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Atac mafiot în Vaslui. Şase tineri din au pus la cale o răzbunare în stil mafiot. Aceştia au pregătit mai multe cocktailuri Molotov şi au dat foc unei case, după un scandal petrecut la discotecă. Ei s-au dus să incendieze casa unui rival, dar au dat foc altei locuinţe.
Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a șase tineri – V. Constantin, de 17 ani, din comuna Solești, M. Nicolae, de 18 ani, din comuna Miclești, B. Alexandru, de 18 ani, din comuna Solești, C. Lucian, de 21 ani, din comuna Solești, T. Petrișor, de 18 ani, din comuna Solești și L. Mădălin, de 18 ani, din comuna Miclești bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și complicitate la aceste fapte.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 28/29 iunie a.c., în baza unei înțelegeri prealabile, cei șase s-au hotărât să se răzbune pe un tânăr din localitatea Pribești, comuna Codăești cu care unul dintre ei avusese un conflict anterior. În acest sens L. Mădălin a cumpărat 2 litri de benzină de la o stație de carburant și s-a deplasat cu autoturismul condus de B. Alexandru către localitatea Pribești, fiind însoțit de ceilalți tineri.
Când au ajuns în dreptul unei locuințe despre care bănuiau că aparține tânărului pe care intenționau să se răzbune, patru dintre ei, au pătruns fără drept în curtea locuinței respective și au aruncat către ușa și acoperișul imobilului sticle cu benzină și material textil căruia i-au dat foc. În tot acest timp ceilalți doi tineri au rămas în autovehicul.
Tinerii au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoaria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.