Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Canicula face noi victime! Un barbat a murit pe strada dupa ce a facut stop cardiac. Medicii l-au resuscitat minute in sir

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Barbat din VASLUI, gasit cazut pe strada in stop cardiac iresuscitabil-FOTO Un barbat de 58 de ani, a decedat in cursul zilei de marti,2 august , dupa ce i s-a facut rau pe strada. Potrivit informatiilor primite de la purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui, barbatul a fost gasit cazut in zona publica din municipiul Vaslui, un echipaj al ambulantei(SAJ VASLUI) fiind solicitat la fata locului pentru a acorda ingrijiri medicale. Paramedicii au gasit persoana in stare de inconstienta in stop cardio-respirator, au executat manevrele de resuscitare din de ora, insa in final echipa medicala a fost nevoita sa declare decesul barbatului, stopul cardiac in care se afla acesta fiind iresuscitabil.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.