Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O fata dintr-un centru al Protectiei Copilului sustine ca a fost violata. Politistii fac acum verificari

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Este ancheta la Vaslui dupa ce o adolescentă în vârstă de 17 ani, instituţionalizată într-o locuinţă socială a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, susţine că a fost victima infracţiunii de viol. Potrivit fetei, autorul ar fi un bărbat de 30 de ani din comuna Puieşti. Cei de la DGASPC Vaslui, sustin ca fata a părăsit centrul social, cu bilet de voie de la lucrătorul social, dar nu a revenit în timp, ci pe parcursul nopţii, când a povestit că a fost victim infracţiunii de viol. Fata a plecat să-şi facă un tatuaj. Un bărbat s-a oferit să o o ducă înapoi la centru, iar pe drum a violat-o.
“Având în vedere gravitatea faptelor semnalate, a fost făcută plângere la Poliţia Bârlad. Pe parcursul audierilor, adolescent a fost permanent însoţită de un psiholog din cadrul instituţiei noastre, pentru asigurarea suportului emotional”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. “A fost depusă o plângere în care se reclamă comiterea infracţiunii de viol asupra unei minore. Având în vedere că este vorba despre un caz cu minor, iar fata face parte sistemul de protecţie socială, activitatea de cercetare se desfăşoară sub coordonarea unui procurer de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui”, a declarat responsabilul cu relaţiile mass-media din cadul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Ştefan Sofronie.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.