Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO Grav accident produs din vina unei soferite tinere din Vaslui. Masina s-a oprit într-un copac. Impactul puternic a dus la decesul a două persoane, părinţii şoferiţei, alte cinci persoane ajungând la spital

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Tragic accident în judeţul Brăila, între Gradiştea şi Custura. Două persoane au decedat şi alte cinci au ajuns la spital, una fiind în stare gravă. Asta după ce o maşină s-a înfipt într-un copac.
În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau şapte persoane, printre care şi o minoră de 17 ani, toţi fiind din Vaslui. Aceştia veneau dinspre Constanţa şi se îndreptau cel mai probabil spre casă. Drumul lor s-a oprit însă brusc.
Potrivit poliţiştilor, la volanul maşinii se afla o tânără de 26 de ani, din Vaslui, Liliana Dulan, angajata la firma Safir. Femeia, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul volanului şi a lovit un copac de pe marginea drumului. Din păcate, impactul violent pe partea dreaptă a dus la decesul unui bărbat de 51 de ani, aflat lângă tânăra de la volan, şi a unei femei, aflate în spate, tot pe partea dreaptă. Cei decedaţi sunt chiar părinţii logodnicului conducătoarei auto. Celelalte cinci persoane aflate în maşină, printre care şi şoferiţa, au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
Sunt totuşi câteva semne de întrebare cu privire la cauza producerii accidentului. Unii martori spun că cea aflată la volan a încercat să evite o groapă, apoi a pus frână, dar se vorbeşte şi despre un animal care ar fi apărut în faţa autoturismului. Poliţiştii vor stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.
Maşina oprise anterior în Ianca, pentru reglarea GPS-ului, apoi şi-a reluat drumul. Tânăra aflată la volan avea permis de conducere din anul 2014. Cel mai grav rănit este logodnicul Loredanei, care se află internat la Terapie Intensivă. Printre răniţi se numără şi sora conducătoarei auto, o adolescentă de 17 ani, elevă la Colegiul ”Anghel Rugină” din Vaslui

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Poliţiştii au întocmit pe numele Loredanei dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cauza producerii acestui accident.

Loredana Dulan şi Daniel Florin Cimpoaie, originar din Zorleni, erau împreună din 2009 şi se pregăteau de nuntă. Tânăra, potrivit datelor de prezentare pe conturile de socializare, lucrează la societatea Safir din Vaslui, în timp ce logodnicul acesteia este reprezentant vânzări la Dedeman.

 

 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.