Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Femeia care a supravietuit dupa ce un aparat de cafea a explodat, povesteste cum s-a intamplat tragedie. Vanzatoarea a fost eviscerata!

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Dupa doua zile de cercetari, anchetatorii reusesc sa vina cu o prima ipoteza in cazul femeii care a murit in urma exploziei unui aparat de cafea. Toata lumea se intreaba cum a fost posibil ca o rasnita de cafea sa omoare un om. Cel mai probabil, sustin politistii, victima era aplecata asupra expresorului care era in functiune si care a explodat. Potrivit unor surse din ancheta, singurul aparat care ar fi putut face explozie era espresorul de cafea, in interiorul acestuia se afla un vas sub presiune si o eventuala fisura a peretelui ar fi putut provoca dezastrul. Tatiana Filip, femeia care a supravietiuit exploziei, a povestit ca victima era aplecata peste espresor si incerca sa puna ceva in priza, in momentul deflagratiiei. „Am intrat sa cumpar pâine si am baut o cafea. Eu m-am indreptat spre frigiderul de la usa sa iau un suc, iar ea a intrat dupa tejghea sa isi faca cafea, s-a aplecat sa bage ceva in priza. Apoi am auzit un vaiet si au sarit numai bucatii, am zis ca-s neoane, sticle, sareau bucatii de carne si era un fum negru. Am pus mâna in fatia sa ma apar, pe ea nu am mai apucat sa o vad. Mai aveam doi pasi pâna la ea, daca-i faceam eram terminata. Nu auzeam nimic, imi  bubuia in urechi, sareau bucatii de peste tot, voiam macar sa ma târâi afara si sa strig dupa ajutor”, a declarat Tatiana Filip. Va reamintim ca o femeie a murit mutilata in urma exploziei unui aparat de cafea. Victima a fost pur si simplu eviscerata si nu a  avut nicio sansa de supravietiuire.  Sotiul sau care munceste in Anglia s-a intors acasa pentru a o inmormânta si a avea grija de cei doi copii de  5 si respectiv 16 ani.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.