Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Doi soferi s-au urcat bauti la volan. Au facut accident, iar 5 persoane au ajuns la spital in stare critica

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Neadaptarea vitezei la condițiile de trafic și depășirea neregulamentară au fost cauzele a două accidente de circulaţie petrecute pe raza județului Vaslui. Conducătorii auto vinovați de producerea accidentelor se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Primul accident a fost înregistrat pe raza localității Parpanița a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Polițiști din Negrești susțin că Mihai Ion, de 25 de ani, din orașul Negrești, conducea autoturismul pe D.N.15 D din direcția Negrești către Vaslui, iar la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, iar autovehiculul a intrat într-un copac de pe marginea părții carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a soției acestuia, în vârstă de 20 de ani, pasageră pe bancheta din dreapta față a mașinii.
Victimele au fost transportate la spital unde bărbatul a fost diagnosticat cu „fractură coloană C3”, iar femeia a fost diagnosticată cu „contuzie pulmonară”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Un alt accident a fost înregistrat pe raza municipiului Bârlad. Trei persoane au fost rănite. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Bârlad care din cercetările efectuate la fața locului au stabilit următoarele:
F Dan, de 24 de ani, din municipiul Bârlad conducea autoturismul pe strada Republicii, din direcția Grădină către IRB. La un moment dat, tânărul, fără a se asigura corespunzător, s-a angajat neregulamentar în efectuarea unei manevre de depășire și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de R. Damian, de 49 de ani, din comuna Băcani.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a unei femei, în vârstă de 60 de ani, din comuna Băcani, pasageră în autoturismul condus de R. Damian. Victimele au fost transportate la spital. F. Dan a fost diagnosticat cu „policontuzii prin accident rutier”, R. Damian cu o „contuzie toracică”, iar femeia a fost diagnosticată cu o „contuzie genunchi”.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest. Testarea lui F. Dan a indicat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.