Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O femeie a fost găsită moartă în cada din baia unui apartament în care locuia cu chirie

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Poliţiştii criminalişti au declanşat o anchetă în cazul unei femei de 46 de ani, care a fost găsită moartă, în condiţii suspecte, în cada din baia unui apartament din municipiul Vaslui, unde locuia cu chirie. Cadavrul femeii a fost descoperit de către o prietenă de-a sa în momentul în care s-a dus în vizită.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, femeia a fost găsită de o prietenă care avea cheie de la apartamentul în care locuia victima.
Un echipaj medical de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat să intervină, dar cadrele medicale au constatat decesul femeii.
”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut incidentul. Pentru moment nu ne putem pronunţa cu privire la cauza decesului, fiind luate în calcul mai multe variante”, a declarat Loredana David, responsabil mass media din cadrul IPJ Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.