Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO Circulația pe Drumul Național 2F între Bacău și Vaslui este întreruptă. Un pod a fost rupt de ape. Peste 40 de persoane au fost evacuate în ultimele ore din cauza inundațiilor

Publicat

in

Accesul către localitatea vasluiană Doagele a fost blocat mai bine de 12 ore, după ce ploile abundente au inundat un drum judeţean. Aici zeci de case și gospodării au fost inundate, iar 20 de persoane au fost evacuate.
Pompierii nu au putut interveni la timp din cauză că nu s-a putut înainta spre zona afectată de inundaţii din cauza apei care a invadat şoseaua. „Am ținut permanent legătura cu autorităţile locale. Situaţia este mai dificilă decât până acum. Pe unele porţiuni s-a ajuns ca apa să aibă şi 35-40 de centimetri şi nu s-a putut trece peste pod”, a declarat subprefectul Mircea Gologan.
În ultimele luni, din cauza ploilor şi a ninsorilor abundente, în zona respectivă au fost probleme de mai multe ori, accesul către localitate fiind de fiecare dată blocat din cauza apelor.
Inundaţiile au produs pagube în mai multe zone din judeţ. DN 2 F este blocat, la limita cu judeţul Bacău, iar probleme au fost şi în localitatea Vladia, comuna Dragomireşti.
Judeţul Vaslui se află sub avertizare Cod portocaliu de inundaţii până duminică, la ora 18,00

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Sorin SAIZU

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.