Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Vasluienii sunt asteptati la prefectura! Eduard Popica vrea sa afle ce probleme au si sa caute solutii pentru litigiile vechi

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Instituţia Prefectului – Judeţul Vaslui anunță că va fi reluat programul de audiențe cu cetățenii.
Activitatea de primire în audiență este realizată de către prefectul Eduard-Andrei POPICA și subprefectul Mircea GOLOGAN, în ziua de miercuri a săptămânii, începând cu ora 10:00, după următorul program: Bârlad (la sediul Primăriei-în prima săptămână din luna curentă), Huși (la sediul Primăriei-în a doua săptămână din luna curentă), Vaslui (la sediul instituției-în a treia săptămână din luna curentă).
Activitatea de primire a cetățenilor în audiență este gestionată în cadrul Compartimentului de Informare și Relații cu Publicul. Înscrierea în audiență se face la telefon 0235.316.330 sau personal, pe baza problematicii cu care cetățenii se adresează Instituției Prefectului, până cel mai târziu în preziua (lucrătoare) datei la care este stabilită audiența.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.