Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Chinurile elevilor de la Seminarul Husi. Episcopul se razbuna pe elevi pentru materialele din presa. Noi detalii despre fratele sau, Florin Onila

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Mai sunt doar cateva zile pana cand Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) se va intruni pentru a decide soarta Preasfintitului Corneliu Barladeanu, episcopul Husilor, dupa imensul scandal homosexual aparut in presa. De atunci si pana acum au iesit la suprafata foarte multe informatii despre practicele mai putin ”ortodoxe” ale Preasfantului. Rand pe rand, din ce in ce mai multe persoane isi fac curaj si povestesc despre mentalitatea si metodologia pe care o avea Corneliu Barladeanu chiar in incinta Seminarului Teologic din Husi.
“Pe cand eram elev al seminarului, Preasfintitul venea un timp pe la ore, dupa aceea, nu se mai prezenta cu saptamanile, iar cand venea ii asculta, iar apoi le preda materia cat pentru toate saptamanile pierdute, invatat cuvant cu cuvant. Iar daca venea nervos la ora din cauza ca aparea prin presa sau vreun preot nu isi facea treaba, ori corul nu se auzea cum trebuie la biserica, erau executati. A fost odata pe la ore si le zicea seminaristilor: ‘Sa va cautati o naluca (adica o femeie), ca sa va dau parohie, si sa aveti grija de ea (adica sa intretina relatii sexuale).Cand tinea orele, iar elevele de la Liceul Agricol (care se afla la parterul seminarului) ieseau in pauza si, uneori, tipau, zicea: ‘Uite cum urla tarfele astea’”, povesteste un fost seminarist.
Tanarul care s-a destainuit cotidianului nostru mai afirma ca povestea cu tanarul participant la Vocea Romaniei nu este cea relatata. De fapt, acel seminarist s-a imbatat intr-o seara si l-a vorbit urat pe episcop de fata cu Florin Onila, cel din urma povestindu-i preotului totul. Urmarile au fost catastrofale pentru elev.
Se pare ca in familia ONILA (numele de acasa al episcopului Barladeanu) violenta si parasirea caminului sunt o traditie. Florin Onila este un individ care, in aceste momente, pazeste bine poarta de la vila in care PS Corneliu s-a baricadat. Insa putini sunt cei care stiu ca acest individ si-a batut cu bestialitate o fosta sotie. Cel de-al treilea frate, actualmente mecanic in municipiul Vaslui, nu si-a lovit sotia, dar a parasit-o pe cand avea un copil cu ea, neajutand financiar familia dupa acel moment.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.