Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un barbat a fost batut crunt de 5 indivizi si talharit. Golanii au fost lasati in libertate

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Bataie ca în filme într-un bar din judeţul Vaslui. S-a întâmplat în localitatea Fedești unde un bărbat de 40 de ani a fost bătut cu bestialitate de 5 golani. Aceștia s-au enervat din cauză că bărbatul nu a vrut să le facă cinste. Indivizii l-au lovit crunt pe bărbat, dar nu s-au mulțumit cu atât, i-au furat și banii: 1500 de lei şi 500 de lire sterline. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, iar cei 5 bătăuși au fost prinși de polițiști. „Le-am spus să nu mai dea, că le dau banii…Mi-a luat portofelul 500 lire şi vreo 15 mil”, povesteste victima.
Bărbatul muncește de ani buni în Anglia și a venit acasă în vacanță. A mers la crâșma din sat să se întâlnească cu un prieten. Așa a intrat în vizorul celor 5 golani. „S-a intervenit chirurgical, toaletate şi închise plăgile. Bărbatul e internat la chirurgie cu traumatism toracic şi cranian”, a declarat Adrian Gheorghiu, purtător cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bârlad.
Cu toate că cei 5 golani sunt extrem de violenți și mai au și alte dosare penale pentru loviri sau alte violențe, ei au fost lăsați în libertate. „Au fost identificate 5 persoane, între 24-35 ani, bănuite de comiterea acestei infracţiuni”, a declarat Silvia Manta, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.
Sorin SAIZU

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.