Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un barbat acuza jandarmii ca l-au legat de calorifer si l-au batut cu pumnii si cu picioarele. Jandarmii il acuza de ultraj

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Un bărbat din municipiul Vaslui a depus la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui plângere pentru purtare abuzivă pe numele a trei jandarmi vasluieni, pe care îi acuză că l-au lovit.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

‘La unitatea noastră este înregistrată o plângere pentru purtare abuzivă pe numele a trei angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Jandarmi Judeţean (IJJ), în acest caz fiind declinată competenţa către Parchetul Militar, în vederea soluţionării’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Reprezentanţii IJJ susţin că bărbatul a sesizat la numărul de urgenţă 112 faptul că nişte vecini îl deranjează dând muzica prea tare, iar când jandarmii au ajuns la locul solicitării el le-ar fi reproşat acestora că au venit târziu şi le-ar fi adresat injurii şi ameninţări.

Victima afirma in plangerea depusa la politie ca oamenii legii l-au lovit cu pumnii si bocancii chiar în sediul Politiei Municipale, acolo unde, sustine barbatul, ar fi fost legat de calorifer si chiar lovit cu capul de acesta. Bărbatul care este, la rândul său, cercetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj, a mers la medicul legist si a solicitat un certificat pe care sa il ataseze la plangerea facuta la politie.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.