Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Muntenarii isi arata din nou nesimtirea. Prietenii motociclistului mort si-au parcat masinile pe trecerile de pieteoni de la spital. Politia ii admira!

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Prietenii si cunoscutii celor doi tineri, implicati in accidentul de marti seara din fata Spitalului de Urgenta, dau in continuare dovada de nesimtire. Muntenarii nu se dezic si tin sa arate lumii ca mintea lor este un accesoriu minuscul.
Astfel, dupa ce marti seara au facut scandal la spital si au vrut sa se bata cu presa si cu medicii, fiind nevoie de interventia jandarmilor, joi, muntenarii nesimtiti, au blocat intrarea in curtea spitalului. Au venit sa isi arate compasiunea pentru prietenul
lor vitezoman si au parcat masinile pe trecerile de pietoni din zona spitalului sau chiar in mijlocul strazilor. Cocalari cu masini cu numere de Italia, si-au priponit bolizii acolo unde le-a dictat mintea lor ingusta si s-au sprijinit de gardul spitalului acolo unde au improvizat un altar in memoria celui decedat. Mai mult, daca vedeau ca trece pe langa ei vreun doctor sau vreo asistenta, vociferau la adresa halatelor albe. Nici de aceasta data tablagii de la rutiera nu le-au facut nimic. Nici nu s-au sinchisit sa tranziteze zona. Asa cum se stie, perimetrul din fata Spitalului de Urgenta din Vaslui este stapanit de motociclisti si alti…baieti cu minte putina si multi cai putere care isi fac de cap fara ca nimeni sa ii intrebe ceva. Va reamintim ca un bărbat de 28 de ani a murit, iar un tânăr de 24 de ani este în comă, după ce motocicleta pe care se aflau a intrat într-o maşină care nu le-ar fi acordat prioritate.
Zona a fost împânzită imediat de medici, care au ieşit în fugă din spital să le acorde victimelor primul ajutor.
Accidentul s-a petrecut cu puţin timp înainte de miezul nopţii, chiar în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vaslui. Pe motocicleta care circulă cu viteză, spun martorii, se aflau doi tineri: unul de 24 de ani, celălalt de 28.
Şoferul unui autoturism, care circula pe celălalt sens, ar fi încercat să intre în curtea spitalului şi le-ar fi tăiat calea. Iar motocicletă a intrat în plin în maşină. Conducea prin oras cu peste 150 de kilometri la ora. În urmă impactului violent, automobilul s-a răsturnat.
Cei doi tineri de pe motocicletă au fost aruncaţi pe asfalt. Medicii din spital au alergat la locul accidentului şi i-au resuscitat chiar în stradă.
Gabriel Olaru, medic UPU Vaslui: „Am luat tot ce am putut în fugă şi am ieşit în stradă. Am găsit doi pacienţi, unul comatos şi unul în stop. Din păcate, după o oră de manevre de resuscitare, nu am reuşit să pornim inima. Cel de-al doilea pacient, până acum ştim doar de o fractură de femur, o dilacerare hepatică, pleuromediastern.”
În scurt timp, rudele şi prietenii celor două victime s-au strâns în număr mare la spital. Când au aflat că bărbatul de 28 de ani nu a supravieţuit, unora li s-a făcut rău. Alţii au devenit agresivi, aşa că a fost solicitat sprijinul jandarmilor.
În ceea ce-l priveşte pe şoferul autoturismului, acesta nu a fost rănit.
Gabriel Olaru, medic UPU Vaslui: „Clinic, nu are leziuni vitale, dar e în şoc. La fel şi familiile celor doi pacienţi, am epuizat stocul de tranchilizante, de calmante.”
Şoferul este cercetat acum penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
Adriana ADAM

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.