Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cutremur in Vrancea cu magnitudine 4,2, resimtit la Vaslui

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Un cutremur cu magnitudinea 4,2 grade pe scara Richter a fost înregistrat duminică dimineaţă în judeţul Vrancea, conform primelor informaţii oferite de Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Cutremurul a avut loc la ora 04.49, la adâncimea de 132,2 kilometri şi s-a produs in apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (45 de kilometri), Odobeşti (48 de kilometri), Covasna (54 de kilometri), Râmnicu Sărat (55 de kilometri) şi Panciu (55 de kilometri).

În aceste condiţii, amintim că un cutremur cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter a avut loc sâmbătă, în judeţul Buzău, la ora 17.58 în zona seismică Vrancea, la adâncimea de 135,4 kilometri. Seismul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (23km), Covasna (39km), Întorsura Buzăului (46km), Târgu Secuiesc (53km) şi Mizil (59km). Seismologii din România au declarat un cutremur foarte puternic poate lovi o dată la un interval de câteva zeci de ani.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.