Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO Scoala de bani pe roti a ajuns la Vaslui

Publicat

in

Primul program itinerant de educație financiară pentru copii din România, Școala de bani pe roți, a ajuns în Vaslui, în zona Sucursalei Județene BCR.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Școala de bani pe roți propune un model de educație interactiv altfel, prin care copii cu vârste cuprinse între șapte și 14 ani au ocazia să învețe, într-un mediu inedit, cum circulă banii prin lume, ce este globalizarea și ce efecte pot avea anumite decizii financiare asupra lor și a celor din jur. Atelierele au loc în camionul FLiP, a cărui remorcă modulară se transformă într-un spațiu de joacă. Timp de 90 de minute, grupuri de câte 15 elevi află, prin jocuri, cu sprijinul unor traineri specializați, de ce este important să economisească.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Până acum, programul Școala de bani pe roți a ajuns în București, Constanța, Tulcea, Galați, Focșani și Bacău. Peste 5000 de copii au participat la atelierele din FLiP organizate în aceste orașe.

Camionul va staționa în Vaslui, în zona Sucursalei Județene BCR, în perioada 14 – 26 noiembrie. Atelierele se desfășoară zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00, iar înscrierile sunt gratuite.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.