Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Batranul dat disparut dupa ce a fost externat de la Psihiatrie, gasit decedat

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Barbatul din județul Vaslui este dat în urmărire națională după ce a fost externat, în urmă cu patru zile, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui fără să fie anunțate rudele, a fost gasit decedat. “B?tranul disparut a fost gasit decedat pe ses, in zona Depozitului Dixman. Nu prezenta urme de violente. A fost transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei”, a declarat Silvia Toporascu, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.
Va reamintim ca batranul in varsta de 79 de ani din județul Vaslui a fost dat în urmărire națională după ce a fost externat, în urmă cu cinci zile, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui fără să fie anunțate rudele. Conducerea unității medicale a dispus efectuarea unei anchete interne pentru a stabili cum de a fost posibil ca un pacient să fie lăsat să plece fără a fi însoțit de vreun aparținător, mai ales că avea tulburări de comportament.
Iorgu Ocheană, din localitatea Mărășeni, a fost de negăsit dupa externarea sa din Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui fără să fie anunțată vreo rudă. Membrii familiei au aflat că bătrânul nu mai este internat în unitatea medicală abia după două zile și atunci au anunțat Poliția. În consecință, autoritățile statului l-au dat în urmărire națională pe Iorgu Ocheană. Bătrânul a fost internat în spital după ce ar fi agresat un polițist.
Mihaela SIMA

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.