Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

Vrea sa fie director medical, dar loveste in bolnavii HIV SIDA

Publicat

on

Unele persoane sunt in stare de orice pentru functii. Nu conteaza ca nu au pregatirea si priceperea necesara pentru un anumit post, daca li se pune pata ca trebuie sa se cocoate pe un scaun de sef, nu renunta nici in ruptul capului. Medicul Catalina Ochisor de la Spitalul de Urgenta din Vaslui a decis sa candideze pentru postul de director al unitatii medicale. De ani buni Catalina Ochisor isi doreste cu disperare un astfel de post.
Numai ca nici bine nu s-a inscris la concurs ca a si facut prima contestatie. Doamna doctor este nemultumita ca documentatia pentru examen este prea stufoasa. Cert este ca nu a obligat-o nimeni sa se inscrie la acest examen, iar daca simte ca subiectele sunt prea complicate pentru pregatirea domniei sale, se poate retrage. Colegii vorbesc despre proverbul : “prostul nu e prost destul daca nu e si fudul”. Examenul pentru postul de director medical se desfasoara pe parcursul acestei saptamani. Astazi are loc analiza dosarelor depuse de candidati, iar in zilele urmatoare se vor sustine probele oral si scris. Colegii medici ai Catalinei Ochisor care este si lider de sindicat, nu vad cu ochi buni candidatura acesteia. “Este lider de sindicat, dar nu a facut nimic pentru noi. Nu s-a luptat pentru drepturile noastre. Este lider cu numele. Acum vrea director medical, dar nu a demonstrat ca ar fi pregatita pentru o astfel de functie. Stie numai sa faca reclamatii”, declara un medic. Cadrele medicale ii mai reproseaza Catalinei Ochisor ca habar nu are de legislatia in vigoare, iar atunci cand este intrebata despre drepturile lor, doamna doctor ridica din umeri. “ Hai domnule, suntem de tot rasul. Sa ne conduca madam Ochisor? Asta nu participa la sedinte si habar nu are cu ce se ocupa un lider de sindicat. Daca o intrebi ceva, beleste ochii!”, spune un alt medic. Postul de director medical al Spitalului de Urgenta din Vaslui a ramas vacant dupa ce medicului Lelia Croitoru i-a expirat perioada de interimat.

A vrut sa loveasca in bolnavii de SIDA
Catalina Ochisor este medic in cadrul Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului de Urgenta Vaslui. In cadrul acestei sectii functioneaza si Compartimentul HIV SIDA, un compartiment cu 5 paturi, oricum prea putine in compartie cu numarul bolnavilor din Vaslui. Ei bine, doctorita Ochisor, cea care ar trebui sa lupte pentru drepturile pacientilor si ale colegilor sai medici, a propus in cadrul unei sedinte cu factorii de raspundere de la nivelul spitalului, sa fie redus numarul de paturi al respectivei sectii. Ochisor si-a imaginat ca bolnavilor infectati cu HIV le-ar ajunge doua paturi in loc de cinci. Unde mai punem ca potrivit datelor oficiale, sectia respectiva inregistreaza cei mai buni indicatori in comparatie cu restul sectiilor medicale. “Cam asta este colega noastra. Va imaginati daca ajunge director medical ca in doua luni de zile poate face praf spitalul. A fost luna trecuta la Prefectura o sedinta cu liderii de sindicat, autoritati si parlamentari, sedinta in cadrul careia s-a dezbatut legea salarizarii. Singura care a lipsit a fost Ochisor, marea lidera de sindicat. Pai cum sa stie ea sa ma lamureasca pe mine cum sta treaba cu schimbarile salariale. Nici ea nu stie!”, a mai declarat un medic.
Adriana ADAM

StiriEst

Conducerea PSD isi bate joc de vasluieni! Jupanii huzuresc, multimea se chinuie

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Bătrân din Vaslui, bătut, tâlhărit și violat de către doi minori

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Accident feroviar la Rosiesti! Patru ambulante au fost trimise la fata locului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est