Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

S-a rezolvat problema gunoaielor! Autoritatile raman cu groapa de cateva zeci de milioane de euro, nu mai amenajeaza alta

Publicat

on

S-a rezolvat problema referitoare la depozitarea gunoaielor. Consiliul Național al Soluționării Contestațiilor (CNSC) a respins toate cele patru contestații depuse împotriva firmei câștigătoare. În aceste condiții, nu mai este nevoie de amenajare unei platforme de gunoi în județ, pe lângă cea construită la Roșiești cu câteva zeci de milioane de euro.
După trei ani de organizare de licitații pentru desemnarea unui operator care să preia gunoiul de la platformele de colectare construite la nivelul celor patru localități urbane importante ale județului, o firmă cu experiență în domeniu a fost desemnată câștigătoare a serviciului de colectare și depozitare a deșeurilor de la populație.
În aceste condiții, cel puțin din punct de vedere teoretic, societatea care a câștigat licitația ar urma să intre în activitate în cursul anului viitor.
”Deocamdată, CNSC a respins pe fond toate cele patru contestații depuse de celelalte firme înscrise la licitație împotriva societății care a câștigat dreptul de a executa serviciile de preluare, transport și depozitare a deșeurilor menajere. Urmează să fie declarat câștigătorul licitației pe SEAP și să se semneze contractul de prestări servicii”, a declarat Libertatea vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan.
Firma care a câștigat licitația pentru serviciul de salubritate în județul Vaslui ar urma să-și înceapă activitatea în cursul anului viitor.
Astfel, este posibil ca autoritățile să nu mai realizeze viitoarea platformă de colectare a deșeurilor de la Perieni, deși se aprobase construirea acesteia într-un timp cât mai scurt, în condițiile în care firmele de salubritate de la nivelul localităților urbane nu prea mai sunt acceptate pentru depozitarea gunoaielor pe platformele din alte județe.

 

StiriEst

Conducerea PSD isi bate joc de vasluieni! Jupanii huzuresc, multimea se chinuie

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Bătrân din Vaslui, bătut, tâlhărit și violat de către doi minori

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Accident feroviar la Rosiesti! Patru ambulante au fost trimise la fata locului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est