Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Doi viceprimari de orase au fost gasiti incompatibili de ANI! Iata ce au facut!

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

BORȘ MIHAI, viceprimarul orașului Murgeni, județul Vaslui, a fost declarat incompatibil de ANI. Potrivit celor de la Agentia Nationala pentru Integritate, in
perioada 24 iunie 2012 – 10 iulie 2017, vicele din Murgeni a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic „Ghenuțã Coman” Murgeni, încãlcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.
Un alt viceprimar gasit incompatibil cu functia pe care o detine este MOROȘANU RADU, viceprimarul orașului Negrești, județul Vaslui. În perioada 09 august 2012 – 29 octombrie 2013, Morosanu a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Grupului Școlar Industrial ,,Nicolae Iorga” Negrești, al Școlii ,,Mihai David” Negrești, respectiv al Școlii cu clasele I-VIII Parpanița, încãlcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.