Conecteaza-te cu noi

StiriEst

NESIMTIRE! Strazile din Vaslui s-au transformat in patinoare la prima zapada. Probleme si pe drumurile nationale

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Prima ninsoare a demonstrat din nou ca autoritatile nu sunt deloc pregtite sa actioneze in conditii de iarna blanda. Daca la primii fulgi strazile se transforma in patinoare, este lesne de inteles ce se intampla daca ninge abundent si viscoleste. Primele probleme au aparut in municipiul Vaslui. Ca in fiecare an Primaria si-a demonstrat si de aceasta data incompetenta. Probabil prea obosit de atatea petreceri, edilul municipiului nostru, nu a avut timp sa vada ca a venit iarna. Surprinzator, dar in decembrie mai si ninge si daca tot se arunca bani din buget pentru deszapezire, unde se duc fondurile de vreme ce strazile sunt lasate la voia intamplarii. Pe nicio strada din oras nu a fost imprastiat material antiderapant, iar utilajele au lipsit cu desavarsire. In jurul orei zece, circulatul prin oras a fost un fel de sport extrem pentru conducatorii auto. Pe strazile situate in panta, din cauza stratului generos de gheata, masinile au derapat, nu au putut urca si nici sa coboare. Pe 11 iunie, mai multe masini care incercau sa urce, au facut cale intoarsa. Asta dupa ce soferii s-au urcat cu masinile pe trotuare si au avut nevoie de ajutor ca sa porneasca din nou la drum.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Nici pe Bulevardul Stefan cel Mare nu s-a dat cu nimic. Situatia nu este mai buna nici pe drumurile nationale de care se ocupa drumarii de la Sectia Vaslui. In localitatea Solesti nu se putea circula spre Iasi, in zona barajului. Jale este si pe Drumul Nationala care leaga Vasluiul de Negresti. Pana la iesirea din comuna Stefan cel Mare nu s-a imprastiat material antiderapant si din aceasta cauza unii soferi au derapat pe gheata si au ajuns in sant. Utilajele de la Sectia Vaslui a Drumurilor Nationale nu au fost trimise in teren pana la ora zece.

Singurii care si-au facut treaba au fost drumarii de la Sectia de Drumuri Negresti. De la Buhaiesti spre Bacesti, pe Drumul National, au fost scoase utilajele, iar pe sosea nu era strat de gheata.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.