Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Chitariu CJAS: „Situatia s-a rezolvat! Asiguratii vor beneficia de servicii medicale gratuite!

Publicat

in

Problema rezolvata! Directorul CJAS Vaslui, Mihaela Chitariu a dat dovada de multa diplomatie in discutiile cu medicii de familie. Astfel, un număr de 158 de medici de familie dintre cei 159 existenţi la nivelul judeţului Vaslui au semnat actele adiţionale pe anul 2018 la contractele pe care le au cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui. Directorul general al instituţiei, Mihaela Chitariu, a declarat ca a facut tot ce este omeneste posibil pentru binele pacientilor care erau disperati. „Situaţia s-a rezolvat, iar asiguraţii vor beneficia, la fel ca şi până acum, de servicii medicale gratuite. A fost o situaţie neplăcută, noi am participat la discuţii şi am ascultat doleanţele medicilor de familie, dar în acelaşi timp ne-am gândit şi la cetăţeni, care ar fi avut de suferit dacă nu ar fi beneficiat de serviciile gratuite oferite de doctori. Problemele ridicate de medici nu pot fi negociate la nivelul judeţului, rezolvarea lor ţine de organismele centrale”, a declarat Mihaela Chitariu.
Miercuri, 3 ianuarie, un număr de 60 de medici de familie din judeţ au semnat contractele cu CJAS Vaslui, în urma unor discuţii cu conducerea instituţiei.
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.