Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Maternitatea din Falticeni in centrul unui nou scandal

Publicat

in

Maternitatea din Fălticeni, unitatea medicală unde incubatoarele au fost aduse cu tractorul de la salubritate, a fost amenjată într-o clădire care nu aparţinea autorităţilor locale. Primăria a transformat o şcoală în unitate medicală, fără a lua în calcul că avea pe rol un proces cu o persoană ce revendica terenul de sub imobil
Maternitatea din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a devenit cunoscută în primăvara anului trecut, după ce autorităţile locale au mutat mai multe incubatoare în această locaţie cu tractorul pentru gunoi. Vechea maternitate din oraş a fost demolată, iar pe locul respectiv s-a cinstruit un supermarket. Primăria din Fălticeni a decis sa mute maternitatea într-o fostă şcoală din localitate. Pentru ca imobilul să corespundă normelor în vigoare, autorităţile locale au investit suma de un milion de lei pentru modernizarea clădirii. Lucrările au fost finalizate în luna mai a anului trecut, atunci când maternitatea a fost inaugurată în prezenţa lui Florian Bodog, Ministrului Sănătăţii de la vremea respectivă. Acum a aparut o noua problema. Primăria Fălticeni a investit un milion de lei într-o clădire amplasată pe un teren, care era disputat în instanţă, iar potrivit judecatorilor, autoritatile locale nu aveau voie sa faca acest lucru. Terenul pe care se afla maternitatea a fost castigat in instanta, iar sentinta este definitiva. Autoritatile trebuie acum sa gaseasca o solutie pentru rezolvarea problemei.
Mihaela SIMA

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.