Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Avocata Oana Iovu: “Nu îmbrăţişez apărarea poliţistului, cum că s-a descărcat arma!”

Publicat

in

Agentul Mihai Vizitiu a fost suspendat din funcţie, pe durata anchetei, după ce pistolul i s-a descărcat şi l-a rănit grav pe bărbatul care condusese fără permis şi a fugit de control. Destinul face ca victima să aibă o legătură cu poliţistul: cu doi ani în urmă, un unchi al tânărului, Iulian Munteanu, pe atunci şef la poliţia rutieră Vaslui, a fost anchetat de DNA. Şi denunţător în dosar a fost chiar agentul Mihai Vizitiu cel care a tras acum, în misiune.
În ianuarie, victima fusese condamnată la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, în trei dosare deschise pe numele său în ultimii doi ani: conducere fără permis, sub influenţa alcoolului şi refuzul recoltării probelor de sânge.
Sorin Armeanu, prim-procuror Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui: ”Persoana a părăsit maşina şi a fugit pentru a scăpa de echipajul Poliției Rutiere. Subofiţerul de poliţie a pornit în urmărirea lui, cu arma scoasă din toc şi armata. În tip ce încerca să îl imobilizeze, arma s-a descărcat.”
Avocata victimei, Oana Iovu, nu este convinsă de faptul că arma s-a descărcat accidental. ”La prima vedere şi din experienţă nu îmbrăţişez apărarea poliţistului, cum că s-a descărcat arma. Ancheta e la început, facem apărarea necesară şi restabilim adevărul.”

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.