Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O fata de 16 ani este data in urmarire nationala! A disparut cand se intorcea de la scoala

Publicat

in

O elevă în vârstă de 16 ani din Vaslui a fost dată în urmărire naţională. Adolescenta a disparut in urma cu cateva zile in timp ce se intorcea de la scoala spre casa.
Dispariţia fetei a fost anunţată de mama acesteia, care se află la muncă în străinătate. Femeia a cerut ajutor si pe reţelele de socializare, in speranta ca prietenii fetei au informatii despre locul in care s-ar putea afla tanara. Bunica adolescentei, cea care avea grija de ea, a depus o sesisare si la politie. Batrana le-a declarat anchetatorilor ca in ziua disparitiei, fata a fost prezenta la cursuri, dar a disparut dupa ce a iesit de la scoala. Acum tanara in varsta de 16 ani este dată în urmărire naţională, în cauză fiind desfăşurate acţiuni specifice pentru identificarea ei, sustin reprezentantii Inspectoratului de Poliţie Vaslui. Adolescenta are ambii părinţi plecaţi la muncă în afara ţării şi locuieşte împreună cu bunicii, în municipiul Vaslui
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.