Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un poliţist din Vaslui ameninţă o femeie pe Facebook

Publicat

on

Un polițist de la Biroul Rutier Vaslui a amenințat o șoferiță cu închisoarea, după ce a aflat de la un coleg de-al să că femeia este cercetată într-un dosar penal.
Într-un mesaj privat postat pe Facebook, tinerei de 21 de ani i s-a adus la cunoștință că are calitate de ”suspect”, deşi, în momentul în care a fost blocată în trafic de către un echipaj de poliție, în urmă cu mai bine de trei săptămâni, nu i s-a spus că ar fi în neregulă.
Tânăra a fost abordată la o zi după ce fratele prietenului său, cu care se afla în mașină în momentul opririi de către polițiști, a depus plângere la Parchet împotriva unui alt agent al Biroului Rutier pentru ”tortură” și ”abuz în serviciu”. 
Polițistul a contactat-o pe șoferița de 21 de ani pe Facebook, în condițiile în care soția sa este colegă de serviciu cu tânăra conducătoare auto. 
”Resmeriță Lucian: Buna! Ai treaba azi?
A.M.: Bună ziua, da… am niste treaba cu mama astăzi… care nu se poate amâna din pacate pe alta zi… de ce?
Resmeriță Lucian: Pe la 13:00 as vrea sa vii pana la politie
A.M.: Ce s-a întâmplat?
Resmeriță Lucian: Tu ai fost in masina cu baiatul ala cu BMW’ul X5?
A.M.: Cand anume?
Resmeriță Lucian: Ati fost opriti acum ceva timp la spalatoria de pe varianta (la butelii acolo)
A.M.: Aa, da. A fost totul în regulă atunci…din cate știu
Resmeriță Lucian: Pai nu prea e bine. La 13:00 incearca să vii pana la politia mun. Vaslui
A.M.: Mă speriați..ce s-a întâmplat?
Resmeriță Lucian: Ce te-a mancat in fund andra sa te schimbi la volan?? Te-ai ales cu un dosar penal de o sa fii condamnata cu inchisoare! Sa vii la 13:00 la politie
A.M.: Doamne, de ce??? Nu inteleg despre ce este vorba. Am avut actele la mine, tot.. si au zis domnii politisti ca e totul în regula.. daca era ceva în neregula nu mi se spuneau de atunci?”.  
Conducerea Poliţiei Vaslui a transmis că a fost declanşată o anchetă internă în acest caz. 

StiriEst

Muncitorii de la regia de apa din Botosani au intrerupt activitatea

Publicat

on

De catre

Zeci de muncitori de la societatea comercială Nova Apaserv SA Botoşani care asigură întreţinerea reţelelor de apă şi canalizare, dar şi a staţiilor de pompare, tratare şi epurare, au declanşat un protest spontan. Ei sunt nemulţumiti faţă de nivelul scăzut al salariilor şi faţă de eliminarea, începând cu luna octombrie, a tichetelor de masă.
Muncitorii au încetat activitatea pe termen nelimitat si au anunţat conducerea regiei locale de apa că nu vor interveni în cazul vreunei avarii.
Angajatii Nova Apaserv Botosani sustin ca vor renunta la protest
doar daca li se restituie bonurile de masă. Ei se plang si de salariile foarte mici. De exemplu un muncitor cu peste 40 de ani vechime, primeste o leafa de 2.000 de lei. Managerul Nova Apaserv, Albert Tănasă declara că acordarea tichetelor de masă a fost suspendată ca urmare a epuizării bugetului alocat pentru acest capitol. El susţine că a propus Consiliului Judeţean Botosani o rectificare de buget, astfel încât tichetele de masă să poată fi acordate până la sfârşitul anului.

Citeste in continuare

StiriEst

Cei mai buni judoka din MAI concurează la Vaslui

Publicat

on

De catre

Astăzi și mâine, cei mai buni judoka din structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) concurează la Vaslui, în cadrul turneului final al Campionatului Național.
Sunt prezenți 66 de concurenți, alături de zece oficiali ai Federației Române de Judo.
MAI este reprezentat de inspector de poliție Loredana Dinu, campioană olimpică, mondială și națională la scrimă.
”Mă bucur că organizăm la Vaslui acest turneu final. Avem sprijinul tuturor structurilor din MAI, dar și al autorităților locale. Sunt condiții excelente de organizare și le mulțumim tuturor celor implicați. Sperăm într-o competiție frumoasă, iar cel mai bun să câștige”, a spus Loredana Dinu.
Vasluiul este reprezentat de Sebastian Pânzaru, de la Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, detașat în prezent la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, și Marius Zamfir, subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

Citeste in continuare

StiriEst

Primăria din Suceava a început să monteze instalaţiile pentru Crăciun

Publicat

on

De catre

Luminile vor fi aprinse in jurul datei de 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei.
Angajaţii Primăriei din Suceava au demarat pregatirile pentru montarea ghirlandelor multicolore şi instalaţiilor pentru iluminatul festiv de sărbători, în acest an autorităţile locale intenţionând să aprindă beculeţe mai repede decât în anii precedenţi, pentru a marca Ziua Bucovinei. Conform primarului municipiul Suceava, Ioan Lungu, Primăria a achiziţionat înca de anul trecut noi ornamente pentru sărbătorile de iarnă, pe lângă o cupolă care va fi montată în centrul oraşului, sucevenii vor avea parte şi de multe alte elemente surpriză.
Valoarea ornamentelor achiziţionate este de aproape 300 de mii de lei.
Pe lângă ornamentele decorative pentru sărbările de iarnă, Primăria Suceava a pregatit şi o scenă pentru evenimentele incluse în agenda municipalităţii pentru a marca sfarsitul de an.
Anul acesta oraşul Suceava împlineşte şi 630 de ani de la prima atestare documentară, pentru aceste evenimente fiind pregătite o serie de manifestări culturale, parade militare, expoziţii şi ridicarea unor monumente.
Sorin SAIZU

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est