Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Microbuz cu elevi implicat intr-un accident! Opt copii au fost preluati de ambulante

Publicat

in

Directoarea unei şcoli din judetul Vaslui a intrat cu maşina într-un microbuz plin cu elevi. Opt copii au fost transportaţi la spital. Politia face cercetari in acest caz. Microbuzul şcolar transporta copiii pe ruta localitatilor Brădeşti-Vinderei. În mijlocul de transport şcolar se aflau 15 copii cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani. Intr-o curbă, un autoturism condus de directoarea şcolii din comuna vasluiana Vinderei a intrat frontal în microbuzul cu elevi. Poliţiştii rutieri fac cercetări la fata locului.
Accidentul a avut loc pe DJ 242, pe raza comunei Vinderei. Într-o curbă, conducătorul auto al microbuzului, un bărbat de 47 de ani, a lovit o maşină condusă de o femeie de 42 de ani, directoarea Şcolii Vinderei.
‘Din informaţiile primite de la faţa locului, în microbuzul şcolar implicat în accident se aflau 15 elevi. Opt dintre ei au suferit contuzii şi răni minore şi au acuzat dureri uşoare, fiind transportaţi la spitalul Bârlad. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul. Conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.