Conecteaza-te cu noi

StiriEst

PSD? O mare de gunoaie! Nesimtirea camasilor albe

Publicat

on

In timp ce judetul se zbate in saracie, iar investitiile lipsesc, PSD o arde in deplasare. Social democratii stapanesc judetul de peste 20 de ani, iar rezultatele dezastruoase vor intra in istorie. Dar asta nu-i intereseaza pe bogatii momentului, baroni si baronasi locali, personaje cocotate in functii cheie care nu au stiut decat sa lucreze pentru bunastarea proprie. Institutiile publice gem de pilele pesediste, acele pile care s-au incolonat frumos si s-au dus intr-o plimbare la Bucuresti. Tot in capitala au plecat din judet si cateva sute de asistati social, adica taman votantii de seama ai PSD. S-au dus sa sustina un penal si sa asculte discursul unei analfabete. Toate firmele de transport din judeţul Vaslui au fost contractate pentru a asigura transportul pesediştilor din Vaslui la mitingul de sâmbătă. Practic au fost rezervate toate autobuzele si microbuzele disponibile la transportatorii locali din judeţ. Liderii PSD Vaslui au carat la capitala aproximativ 3.000 de persoane. Fiecărui lider de comună i s-a trasat sarcina de a asigura prezenţa la Bucureşti a cel puţin 20 de persoane.

Gunoaiele PSD
Milioane de euro au cheltuit baronii PSD ca sa aduca 200 de mii de oameni in Piata Victoriei pentru o poza cu luminite. Bani irositi degeaba. Poate ca asta-nseamna sa fii PSD-ist in zilele noastre. Ce a ramas dupa manifestantii PSD? O mare de gunoaie! Practic dupa mitingul de azi social democratii au aratat ce sunt si ce pot. Altfel spus, cam nesimtite camasile albe. Cocalari imbracati in culoarea puritatii au lasat in urma lor o imensa cocina. Poate ca asta si inseamna pentru ei partidul pe care il sustin. La PSD o fi camasa alba, dar obrazul e prea gros. Despre mizeria care se ascunde sub camasa alba nu mai pomenim. Vorbim insa de curatenia care a trebuit sa fie facuta in Piata Victoriei, curatenie pe care o platesc oamenii de bine, platitorii de taxe si impozite. Mitingul PSD a fost un kitsch ieftin, un lucru fals, o adunare aranjata si regizata.

Satele vasluiene sunt ingropate in noroaie! De mai bine de 20 de ani PSD are puterea pe mana, dar infrastructura e la pamant
O mare parte din judetul Vaslui este inghitita de noroaie. La fel ca acum câteva secole. Oamenii merg prin namolul pana la genunchi de cand se stiu. Asa merg copiii la scoala si asa se duc mortii la groapa. In unele sate cortegiile funerare se împotmolesc de câteva ori în nămolul de pe uliţă, care le ajunge oamenilor până la genunchi. Primarii spun că n-au bani de asfaltarea drumurilor, iar conducerea PSD a judetului este total dezinteresata de subiect. Multe din drumurile comunelor din judet sunt impracticabile. Noroiul este atât de mare încât atinge pe alocuri jumătate de metru. Un obstacol uriaş pentru ambulanţe şi chiar pentru maşinile de pompieri care ar trebui să intervină, la nevoie. Judetul Vaslui este condus de mai bine de 20 de ani de PSD. Problemele infrastructurii sunt mai vechi insa de 20 de ani, dar pesedistii nu au reusit in timpul in care si-au infipt dintii in ciolan sa ii scoata pe oameni din mocirla.
Sorin SAIZU

StiriEst

Femeie de afaceri din Botoşani, prădată de doi indivizi cu cagule pe faţă

Publicat

on

De catre

O femeie de afaceri din judeţul Botoşani a fost prădată, în miez de noapte, de doi indivizi cu cagule pe faţă şi mănuşi. Hoţii i-au luat din casă o cutie de valori în care se afla o sumă importantă de bani. Grozăvia s-a întâmplat în satul Lişna din judeţul Botoşani. Doi indivizi, cu feţele acoperite, au forţat uşa de la intrare şi au năvălit în casa femeii de 60 de ani. Au imobilizat-o şi, fără să scoată niciun cuvânt, au început să cotrobăie prin camere în cautarea cutiei de valori.

Lovitura pare să fi fost atent planificată, pentru că întreaga scenă nu a durat mai mult de 15 de minute. Cel mai probabil hoţii stiau că femeia, care administrează mai multe magazine, avea un seif plin cu bani.

Nu este clar la acest moment câţi bani au furat hoţii, însă vecinii femeii vorbesc de o sumă colosală: peste 100.000 lei. Poliţiştii au început o anchetă şi încearcă să dea de urma hoţilor. 

Citeste in continuare

StiriEst

Tânăr din Piatra Neamţ, filmat cum rupe în bătaie doi bărbaţi, pentru un loc de parcare

Publicat

on

De catre

Un tânăr a fost filmat în timp ce rupe în bătaie doi bărbaţi, pentru un loc de parcare. Scenele violente au fost surprinse în parcarea unui magazin de telefonie mobilă din Piatra Neamţ.

Un trecător a filmat momentul în care un bărbat atacă alţi doi, pe care îi loveşte cu pumnii şi palmele până când se prăbuşesc la pământ.

Conflictul a avut loc în centrul oraşului Piatra Neamţ şi pare să fi pornit de la o neînţelegere legată de locul de parcare.

Poliţia municipiului Piatra Neamţ s-a autosesizat în aceast caz şi efectuează cercetări pentru identificarea celor implicaţi în scandal şi clarificarea celor întâmplate.

Citeste in continuare

StiriEst

Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui: „Aşa a murit şi mama ei”

Publicat

on

De catre

Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui. Femeia spune că nu mai vrea să trăiască după tragedie, durerea fiind prea mare. Fiica ei, mama Denisei, i-a murit de asemenea în braţe.

Denisa a murit luni seara în curtea casei bunicii ei, la Dimitrie Cantemir, în Vaslui, fără ca cineva să ştie ce a avut. Medicii de pe salvare încercau să descopere cauza suferinţelor micuţei, când aceasta a intrat în stop cardio respirator şi n-a mai putut fi salvată. Maria, bunica, o ţinea în braţe şi vorbea cu ea. Retrăia momentele de coşmar din urmă cu nouă ani, când mama Denisei, fata ei, se stingea la fel.

Denisa a fost abandonată de tată la nastere, iar de la 7 luni a rămas şi fără mamă. A crescut-o bunica Maria, era lumina ochilor ei. Acum a rămas şi fără ea şi femeie spune că nu mai are de ce să trăiască.

Mama Denisei avea 18 ani şi jumătate când s-a stins, răpusă de un cancer la gât. Abia născuse, dar n-a apucat să se bucure de venirea pe lume a Denisei. Tatăl fetiţei n-a vrut să o vadă niciodată, n-a recunoscut-o, nimeni nu ştie unde e. 

„Eu sunt bolnavă, vai de capul meu, abia venisem de la spital. Când m-am întors acasă am văzut că se simte cam rău. Am întrebat-o ce are. Mi-a spus că o doare capul. Soţul mi-a zis că fata s-a simţit rău toată noaptea, a vomitat. Am început să plâng, mă gândeam că o pierd şi pe ea aşa cum am pierdut-o pe mama ei. Denisa mi-a zis să stau liniştită, că Dumnezeu e mare şi crede în El. A cerut să bea suc. I-am cumpărat, dar n-a băut. Nici de mâncat nu a mâncat nimic.”, a povestit bunica Denisei.

Denisa a murit cu zile, mai spune spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore, acuză femeia, distrusă de pierderea singurei ei nepoate, pe care a crescut-o de când fetiţa avea 7 luni.

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est