Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Copil din Vaslui la spital cu gâtul tăiat. S-ar fi tăiat la roata de la fântână

Publicat

in

Un copil de nouă ani din județul Vaslui a ajuns la spital, joi, cu gâtul tăiat. El le-a spus politistilor ca s-ar fi rănit accidental, la roata de la o fântână, deși cadrelor medicale le-a spus, când a ajuns la spital, că l-ar fi agresat un copil de aceeași vârstă. Poliția continuă cercetările în acest caz pentru loviri sau alte violențe.
Controverse în cazul copilului de nouă ani din localitatea vasluiană Untești, care a ajuns la spital cu ambulanța, după ce, în urmă cu o zi, a suferit o tăietură gravă la gât. Deși, inițial, a spus cadrelor medicale de la spital că ar fi fost amenințat și apoi tăiat la gât de către un alt copil cu care se juca, băiatul și-a schimbat declarația atunci când a fost luat la întrebări de către polițiști.
”Minorul nu a afirmat că ar fi fost victima vreunei infracțiuni. El a spus polițiștilor că plaga de la gât a suferit-o accidental, în timp ce se afla împreună cu acel băiat la o fântână din sat. În fapt, atunci când scotea apă, roata fântânii l-a lovit la gât, provocându-i leziunea. Însă, toate aspectele legate de modul în care minorul a suferit acea plagă se vor lămuri în urma finalizării cercetărilor aflate acum într-o fază incipientă”, a declarat, joi, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.
Polițiștii vasluieni, care au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe, urmează să-l contacteze și să-l audieze inclusiv pe copilul cu care se afla băiețelul de nouă ani atunci când a suferit tăietura la gât.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.