Conecteaza-te cu noi

StiriEst

A ajuns la urgente dupa ce a incercat să-şi taie un neg de pe gât cu flexul

Publicat

in

Cadrele medicale din Botoşani au rămas mute de uimire, după ce la urgenţe a ajuns un bărbat care a încercat să îşi taie un neg de pe gât cu flexul.
Înmărmuriţi câteva secunde, medicii s-au mobilizat imediat pentru salvarea vieţii omului.
Acesta a fost adus la spital de un echipaj de la Ambulanţă, iar iniţial cadrele medicale de la spital au crezut că era vorba de o plagă accidentală, însă nu mică le-a fost mirarea când bătrânul de 90 de ani, extrem de sigur pe el, i-a corectat pe cei din Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) şi le-a spus că a încercat să se opereze singur.
„Pacientul prezenta o plagă tăiată la nivel submandibular. Era stabil şi în afara oricărui pericol şi a spus că s-a enervat şi a încercat să îşi scoată negul prin acel procedeu periculos”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.
Acesta a fost examinat chirurgical şi după ce i-a fost toaletată rana a fost externat cu sfatul ca pe viitor să încerce să apeleze la medici pentru situaţii de acest fel.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.