Conecteaza-te cu noi

StiriEst

VIDEO- Mesajul PS Ignatie pentru vasluieni!

Publicat

in

Părintele Episcop Ignatie al Huşilor sustine ca diaspora s-a mobilizat si a iesit la vot in numar mare deoarece a constientizat si a constatat care sunt riscurile daca nu se schimba constitutia. Preasfintitul a votat pentru redefinirea căsătoriei la secţia  de vot deschisă pentru românii din diaspora în Glasgow, Marea Britanie, împreună cu toţi tinerii participanţi la Congresul Nepsis.
Biserica Ortodoxa Romana ii indeamna pe romani sa mearga la vot. Cetatenii sunt chemaţi să răspundă cu ‘Da’ sau ‘Nu’ la întrebarea: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”. Procentul la nivel de judeţ dupa prima zi de vot a fost de 4,04%. Prezența la vot în prima zi de referendum pentru familie a fost extrem de redusă. Potrivit Biroului Electoral Central, 5,72 % au venit la vot pe 6 octombrie. Datele reprezintă bilanțul întregii zile, furnizat la închiderea urnelor.
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.