Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

BURSA zvonurilor! Mafia sociala! Cine sunt cei mai bogati functionari ai Vasluiului!

Publicat

on

Angajatii unei imense institutii sociale din judet, incaseaza lefuri mai mari decat presedintele Consiliului Judetean sau decat parlamentarii. Pe langa salariile babane, smecherii functionari, isi baga in conturi, in fiecare an, sume importante de bani. Fosnitorii vin de la diferite fundatii pentru care lucreaza mafia sociala. Analizand o serie de documente, toata lumea se intreaba cand mai au timp sa lucreze pentru institutia la care sunt angajati, de vreme ce sunt atat de dedicati fundatiilor cu care colaboreaza. Mafia sociala o arde intr-una ca face proiecte pentru binele amaratilor, numai ca prin centre te apuca groaza. Mizerie, foamete, abuzuri! Altfel spus, bani sunt, numai ca ei se duc unde nu trebuie. Asa au ajuns niste functionari printre cei mai bogati oameni ai Vasluiului. Problema este ca angajatii unei alte mari institutii din capitala Moldovei, au primit niste sesizari.
Vom reveni cu dovezi si exemple concrete!

Bursa zvonurilor

BURSA Zvonurilor! Un popa a licitat pentru subiectele la un examen! Un alt popa i-a tras o mare teapa!

Publicat

on

De catre

Un popa de prin partile noastre s-a gandit ca poate licita pentru subiectele de la un concurs pe care vrea cu orice pret sa il castige. A contactat mai multi colegi si superiori, atat el cat si rudele domniei sale si s-au pus pe licitat. Au promis sume importante de bani, excursii, dar si alte avantaje celor care aveau sa le dea mura in gura subiectele. Au avut insa o conditie, subiectele sa fie la pachet cu rezolvarile! Numai ca ce sa vezi, unul din cei contactati s-a gandit sa isi bata joc de el si sa il traga in piept! I-a dat niste subiecte la misto si acum astepta banii! Popa concurent si cel care a vrut sa il pacaleasca au inceput acum sa se reclame intre ei! Deznodamantul va fi cu siguranta unul nefericit!

Citeste in continuare

Bursa zvonurilor

BURSA zvonurilor! Institutia unde angajatii cheltuie bani cu sacul pentru plimbari

Publicat

on

De catre

O parte din angajatii celei mai mari institutii cu profil social din judet, nu mai au timp sa treaca pe la serviciu. Sunt atat de ocupati cu deplasarile prin tara, dar si prin straintate, incat viziteaza locul de munca doar atunci cand au de ridicat niste bani. O mare sefa de centru de exemplu, a avut intr-un singur an deplasari in valoare de 30.000 de lei. Da, ati auzit bine: 300 de milioane de lei vechi. Madam directoare nu este singura care se plimba. A mai avut si alti colegi plecati! In interes de serviciu, nu va ganditi la altceva. Unii au cheltuit din bugetul institutiei 25 sau 20 de mii de lei pentru deplasari. Nu sunt insa singurele cheltuieli facute haotic. Dar ce sa vezi, niste documente au ajuns pe mana unui carcatos care le-a multiplicat si le imparte in stanga si in dreapta. Si asta nu e tot!

Citeste in continuare

Bursa zvonurilor

BURSA zvonurilor! Plin de bani! Un director de la Cultura ridica un bloc pentru medici!

Publicat

on

De catre

Un biet directoras de institutie de cultura din judetul nostru sarac, s-a gandit sa intre in lumea afacerilor. Cum in ultimii ani a agonisit din greu si si-a adjudecat terenuri si ceva banuti prin conturi, indragostitul de cultura vrea sa investeasca in imobiliare. L-a lovit invidia cand a vazut cum doi frati saraci care traiau din leafa tatalui fost angajat la gunoaie, au ajuns sa ridice blocuri prin diverse zone ale orasului. Ei bine, directorul institutiei de cultura, dupa ce si-a facut o fundatie si a derulat cateva afaceri prin ea, una mai curata ca alta, vrea acum sa valorifice bucata de teren cumparata fix in locul in care urmeaza sa se ridice un nou spital. Cine credea ca pantul plin de gunoaie si buruieni va ajunga sa produca atatia bani. Directorul institutiei de cultura este decis sa ridice un bloc de locuinte, chipurile pentru medici. A si aruncat o aferta la Consiliul Judetean, de vreme ce sefii de aici achizitioneaza frecvent case pentru doctori. Este insa o problema: si fratii smecheri ai Vasluiului, au pus ochii pe locatia respectiva si tot bloc vor sa construiasca acolo. Au si un acantaj, lor nu le trebuie nicio autorizatie.

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est