Conecteaza-te cu noi

StiriEst

IMPOSTORI! Un mesaj fals, atribuit PS Ignatie, viral pe internet

Publicat

on

Precizare privind mesajul atribuit în mod fals Părintelui Episcop Ignatie al Huşilor

„plâng Sfintii, Mucenicii, Martirii Romani si Îngerii din Cer, plânge Maica Domnului, plânge si inima mea! Rog toti cei ce cititi acest mesaj, acum in acest moment, sunati-va toti prietenii, rudele, cunostintele, vecinii, colegii de munca si de facultate din lista de telefon si-i rugati sa se prezinte la referendum pentru a vota NORMALITATEA, EDUCATIA, PASTRAREA IDENTITATII DE OM SI DE NEAM”

Deoarece acest mesaj a circulat în mediul on line şi pe WhatsApp, fiind atribuit în mod fals Părintelui Episcop Ignatie al Huşilor, facem precizarea că el nu aparţine Preasfinţiei Sale şi că toate mesajele transmise de Ierarhul Huşilor sunt publicate pe paginile oficiale ale Episcopiei Huşilor: episcopiahusilor.ro şi facebook/episcopiahusilor.ro, acest lucru dovedind autenticitatea lor şi putând fi preluate (cu precizarea sursei) de oricine doreşte acest lucru (se regăsesc inclusiv în presa locală).
Mesajele alcătuite de Preasfinţitul Părinte Ignatie sunt:
(Video) Mesajul Părintelui Episcop Ignatie cu privire la Referendumul din 6-7 octombrie 2018 (28 septembrie a.c.)
Referendumul pentru precizarea definiției familiei în Constituția României, 6-7 octombrie 2018 – investiție reală în viitorul familiei naturale și al copiilor (28 septembrie a.c.)
(Video) Mesajul Părintelui Episcop Ignatie pentru participarea la Referendum (07 octombrie a.c.)
Dezaprobăm atribuirea falsă a unor texte, neasumate de nimeni, Preasfinţitului Ignatie şi rugăm pe cei care distribuie orice tip de mesaj pus pe seama Părintelui Episcop Ignatie să verifice, înainte de a o face, dacă au ca sursă site-urile menţionate.

StiriEst

Femeie de afaceri din Botoşani, prădată de doi indivizi cu cagule pe faţă

Publicat

on

De catre

O femeie de afaceri din judeţul Botoşani a fost prădată, în miez de noapte, de doi indivizi cu cagule pe faţă şi mănuşi. Hoţii i-au luat din casă o cutie de valori în care se afla o sumă importantă de bani. Grozăvia s-a întâmplat în satul Lişna din judeţul Botoşani. Doi indivizi, cu feţele acoperite, au forţat uşa de la intrare şi au năvălit în casa femeii de 60 de ani. Au imobilizat-o şi, fără să scoată niciun cuvânt, au început să cotrobăie prin camere în cautarea cutiei de valori.

Lovitura pare să fi fost atent planificată, pentru că întreaga scenă nu a durat mai mult de 15 de minute. Cel mai probabil hoţii stiau că femeia, care administrează mai multe magazine, avea un seif plin cu bani.

Nu este clar la acest moment câţi bani au furat hoţii, însă vecinii femeii vorbesc de o sumă colosală: peste 100.000 lei. Poliţiştii au început o anchetă şi încearcă să dea de urma hoţilor. 

Citeste in continuare

StiriEst

Tânăr din Piatra Neamţ, filmat cum rupe în bătaie doi bărbaţi, pentru un loc de parcare

Publicat

on

De catre

Un tânăr a fost filmat în timp ce rupe în bătaie doi bărbaţi, pentru un loc de parcare. Scenele violente au fost surprinse în parcarea unui magazin de telefonie mobilă din Piatra Neamţ.

Un trecător a filmat momentul în care un bărbat atacă alţi doi, pe care îi loveşte cu pumnii şi palmele până când se prăbuşesc la pământ.

Conflictul a avut loc în centrul oraşului Piatra Neamţ şi pare să fi pornit de la o neînţelegere legată de locul de parcare.

Poliţia municipiului Piatra Neamţ s-a autosesizat în aceast caz şi efectuează cercetări pentru identificarea celor implicaţi în scandal şi clarificarea celor întâmplate.

Citeste in continuare

StiriEst

Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui: „Aşa a murit şi mama ei”

Publicat

on

De catre

Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui. Femeia spune că nu mai vrea să trăiască după tragedie, durerea fiind prea mare. Fiica ei, mama Denisei, i-a murit de asemenea în braţe.

Denisa a murit luni seara în curtea casei bunicii ei, la Dimitrie Cantemir, în Vaslui, fără ca cineva să ştie ce a avut. Medicii de pe salvare încercau să descopere cauza suferinţelor micuţei, când aceasta a intrat în stop cardio respirator şi n-a mai putut fi salvată. Maria, bunica, o ţinea în braţe şi vorbea cu ea. Retrăia momentele de coşmar din urmă cu nouă ani, când mama Denisei, fata ei, se stingea la fel.

Denisa a fost abandonată de tată la nastere, iar de la 7 luni a rămas şi fără mamă. A crescut-o bunica Maria, era lumina ochilor ei. Acum a rămas şi fără ea şi femeie spune că nu mai are de ce să trăiască.

Mama Denisei avea 18 ani şi jumătate când s-a stins, răpusă de un cancer la gât. Abia născuse, dar n-a apucat să se bucure de venirea pe lume a Denisei. Tatăl fetiţei n-a vrut să o vadă niciodată, n-a recunoscut-o, nimeni nu ştie unde e. 

„Eu sunt bolnavă, vai de capul meu, abia venisem de la spital. Când m-am întors acasă am văzut că se simte cam rău. Am întrebat-o ce are. Mi-a spus că o doare capul. Soţul mi-a zis că fata s-a simţit rău toată noaptea, a vomitat. Am început să plâng, mă gândeam că o pierd şi pe ea aşa cum am pierdut-o pe mama ei. Denisa mi-a zis să stau liniştită, că Dumnezeu e mare şi crede în El. A cerut să bea suc. I-am cumpărat, dar n-a băut. Nici de mâncat nu a mâncat nimic.”, a povestit bunica Denisei.

Denisa a murit cu zile, mai spune spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore, acuză femeia, distrusă de pierderea singurei ei nepoate, pe care a crescut-o de când fetiţa avea 7 luni.

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est