Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Afacere imobiliara suspecta, ziarist amenintat

Publicat

in

Publicația ReporterIS a descoperit că două proiecte imobiliare din Iași, construite de un interlop local, au primit aprobarea Poliției Locale în ciuda faptului că nu respectau autorizările de construcție.
”Anca Elena Condurache, soția lui Dragoș Dumitroaie, interlop cunoscut sub numele de Doru Plugaru, a construit patru etaje în plus la două blocuri din Moara de Vânt, loc unde obținuse aprobare pentru ridicarea de „locuințe individuale cuplate”, adică vile. Apoi a repetat aceeași rețetă la un al treilea bloc, situat peste drum, unde a făcut trei nivele peste cele autorizate”, scrie ReporterIS.ro.
Reacția Poliției Locale din municipiul Iași? ”A mers la fața locului, s-a făcut că nu vede diferența dintre acte și realitate și, în martie și iulie 2017, i-a eliberat lui Condurache actele necesare intabulării blocurilor. Pe fondul dezvăluirilor din presa locală, în martie 2018, polițiștii s-au întors la blocuri, i-au dat o amendă lui Condurache și i-au cerut demolarea etajelor ilegale”.
Editorul publicației ReporterIS, amenințat cu moartea.
După un articol pe această temă, editorul REPORTER DE IAȘI, Gabriel Gachi, susține că a fost amenințat de interlopul investigat. „Dacă mai scrii un singur rând despre mine, te omor”, scrie ReporterIS despre amenințările acestuia, consumate în scara blocului.
Gabriel Gachi a depus plângere la IPJ si la Parchet. Mai mult, a cerut un ordin de restrictie.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.