Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

BURSA zvonurilor! Institutia unde angajatii cheltuie bani cu sacul pentru plimbari

Publicat

on

O parte din angajatii celei mai mari institutii cu profil social din judet, nu mai au timp sa treaca pe la serviciu. Sunt atat de ocupati cu deplasarile prin tara, dar si prin straintate, incat viziteaza locul de munca doar atunci cand au de ridicat niste bani. O mare sefa de centru de exemplu, a avut intr-un singur an deplasari in valoare de 30.000 de lei. Da, ati auzit bine: 300 de milioane de lei vechi. Madam directoare nu este singura care se plimba. A mai avut si alti colegi plecati! In interes de serviciu, nu va ganditi la altceva. Unii au cheltuit din bugetul institutiei 25 sau 20 de mii de lei pentru deplasari. Nu sunt insa singurele cheltuieli facute haotic. Dar ce sa vezi, niste documente au ajuns pe mana unui carcatos care le-a multiplicat si le imparte in stanga si in dreapta. Si asta nu e tot!

Bursa zvonurilor

BURSA Zvonurilor! Un popa binecuvanteaza enoriasii cu salmonella!

Publicat

on

De catre

Unii credinciosi din judetul Vaslui primesc la pachet cu binecuvantarea preotilor si o portie de … salmonella. Si asta din cauza ca peste noapte casele praznicale au fost transformate in laboratoare de facut mancare pentru nunti, botezuri, inmormantari. Un popa prins cu mata in sac, s-a spovedit ziaristilor. A recunoscut ca i-a prostit pe enoriasi sa ii dea bani pentru casa praznicala si pentru utilarea unei bucatarii. De asemenea, popa respectiv admite ca obliga babele din sat sa vina sa presteze gratis la invelitul sarmalelor sau la mestecatul colivei. De ciuda ca a fost reclamat de cativa enoriasi, slujitorul Domnului a lovit si in aproapele sau, adica in cativa colegi ai domniei sale pe care i-a dat in gat ca impart cu multa generozitate salmonella sau alte toxiinfectii enoriasilor. Culmea, oamenii mai si platesc pentru asta! Evident ca nici nu poate fi vorba de autorizatii pe la bucatariile deschise prin cimitire.

Citeste in continuare

Bursa zvonurilor

BURSA Zvonurilor! Se impute afacerea cu gunoaie a unor primari, nu mai pot fura

Publicat

on

De catre

Pana nu cu mult timp in urma Vasluiul parea sa fie judetul gunoaielor. Erau atat de multe deseuri incat nu mai aveau primarii unde sa le care si le trimiteau tocmai pe la Braila. Asa le-a venit si ideea unor baieti destepti sa mareasca tarifele pentru populatie. Si catorva primari le-a mers unsa afacerea asta. Dar ce sa vezi, s-a deschis depozitul ecologic de la Rosiesti si nu mai este nevoie sa plimbam gunoiul. Si uite asa incepe sa se imputa afacerea cu gunoaie a primarilor. Peste noapte Vasluiul nu mai are gunoi asa mult, iar ala putin este aruncat la intamplare. Primarii sunt disperati ca nu mai pot fura si ar dori sa schimbe forma de organizare a comunitatilor si sa le transforme in feuda personala unde doar ce vrea muschiul lor trebuie sa se intample. Au descoperit că nu mai pot sa jongleze cu gunoaiele si acum saboteaza cat pot proiectul de deseuri al Consiliului Judetean.

Citeste in continuare

Bursa zvonurilor

BURSA Zvonurilor! Un popa a licitat pentru subiectele la un examen! Un alt popa i-a tras o mare teapa!

Publicat

on

De catre

Un popa de prin partile noastre s-a gandit ca poate licita pentru subiectele de la un concurs pe care vrea cu orice pret sa il castige. A contactat mai multi colegi si superiori, atat el cat si rudele domniei sale si s-au pus pe licitat. Au promis sume importante de bani, excursii, dar si alte avantaje celor care aveau sa le dea mura in gura subiectele. Au avut insa o conditie, subiectele sa fie la pachet cu rezolvarile! Numai ca ce sa vezi, unul din cei contactati s-a gandit sa isi bata joc de el si sa il traga in piept! I-a dat niste subiecte la misto si acum astepta banii! Popa concurent si cel care a vrut sa il pacaleasca au inceput acum sa se reclame intre ei! Deznodamantul va fi cu siguranta unul nefericit!

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est