Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Primăria din Suceava a început să monteze instalaţiile pentru Crăciun

Publicat

in

Luminile vor fi aprinse in jurul datei de 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei.
Angajaţii Primăriei din Suceava au demarat pregatirile pentru montarea ghirlandelor multicolore şi instalaţiilor pentru iluminatul festiv de sărbători, în acest an autorităţile locale intenţionând să aprindă beculeţe mai repede decât în anii precedenţi, pentru a marca Ziua Bucovinei. Conform primarului municipiul Suceava, Ioan Lungu, Primăria a achiziţionat înca de anul trecut noi ornamente pentru sărbătorile de iarnă, pe lângă o cupolă care va fi montată în centrul oraşului, sucevenii vor avea parte şi de multe alte elemente surpriză.
Valoarea ornamentelor achiziţionate este de aproape 300 de mii de lei.
Pe lângă ornamentele decorative pentru sărbările de iarnă, Primăria Suceava a pregatit şi o scenă pentru evenimentele incluse în agenda municipalităţii pentru a marca sfarsitul de an.
Anul acesta oraşul Suceava împlineşte şi 630 de ani de la prima atestare documentară, pentru aceste evenimente fiind pregătite o serie de manifestări culturale, parade militare, expoziţii şi ridicarea unor monumente.
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.