Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Asfalt pe DN 2F! Urmeaza podul de la Crasna si centura Husi

Publicat

in

DN 2F, drum cate leaga judetul Vaslui de Bacau, este in plina reabilitare. Lucrarile sunt avansate, iar drumarii au ajuns cu asflatul pana la Laza. Pentru lucrările de asfaltare din județul nostru, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a avut prinsă în buget suma de patru milioane de lei.
Lucrãrile au vizat initial modernizarea carosabilului de la Dragomiresti spre granita cu judetul vecin, iar dupa terminarea lor, utilajele s-au mutat aproape de Vaslui. “S-a mai facut un sector, de la kilometrul 64,8 pânã la 70,8. Adicã portiunea de la Poienesti la Laza. Astfel putem spune ca am
rezolvat o parte din lucrari si pe DN 2F care leaga judetul Bacau de Vaslui. Mi-am propus de la preluarea mandatului sa incerc sa rezolv cat mai multe din aceste probleme legate de infrastructura rutiera. S-au rezolvat problemele de pe drumul care leaga Dranceni de Iasi. Avem un alt drum important 24A pe Valea Prutului. A inceput asflatarea de la Husi spre Lunca veche. Din cei 22 de km la momentul de fata exista promisiunea ca se vor asfalta 12. Localitatea Stanilesti era foarte afectata, acum e bine. Speram sa obtinem o suplimentare de fonduri”, a declarat deputatul PSD Aurel Caciula, membru al Comisiei Transporturi din Camera Deputatilor. Parlamentarul sustine ca investitiile nu se vor opri aici. Urmeaza centura Husi, dar si podul de la Crasna. “Am in vedere in continuare soseaua ocolitoare a municipiului Husi. Anul acesta s-au alocat bani pentru revizuirea documentatiei. De asemenea pe lista de prioritati se afla podul de la Crasna. Am promisiunea ca se revizuieste documentatia pana la sfarsitul anului astfel incat sa putem aloca bani pentru refacerea lui”, a mai spus Caciula.
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.