Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un tanar a fost prins drogat la volan! Judecatorii il lasa liber pe sosele!

Publicat

in

Un tânăr din Vaslui in varsta de 20 de ani care a fost prins in Bacau sub influenţa drogurilor la volan, continuă să conducă pe drumurile publice. Judecătorii i-au prelungint succesiv dreptul la circulaţie. Tanarul a fost trimis în judecată de procurori din Bacău după ce a fost descoperit în trafic conducând sub influenţa drogurilor. Politistii au observat comportamentul bizar al şoferului şi l-au oprit pentru verificări. Interogat, el a recunoscut că anterior consumase droguri iar in maşină mai avea un plic cu 1,5 grame de cannabis, tot pentru consum propriu. A susţinut că a cumpărat drogurile dintr-un club din Bacău si a invocat că s-a urcat la volan, la solicitarea unui cunoscut care l-a rugat să-i conducă prietena la locuinţă.
Pus sub acuzare, tânărul şi-a recunoscut faptele, fiind judecat prin procedura simplificată. Găsit vinovat pentru consum ilicit de droguri şi conducere sub influenţa substaneţelor psihoactive, tanarul a fost condamnat la un an şi trei luni închisoare cu suspendare, fără a i se interzice dreptul de conducere. De altfel, judecătorii i-au prelungit cu încă 30 de zile dovada privind dreptul de a conduce chiar în ziua în care au pronunţat sentinţa. Instanţa, a admis, totuşi, că fapta inculpatului este una gravă.
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.