Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator! Busu a fost resuscitat de trei ori

Publicat

in

Acesta se afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în cadrul spectacolului Central Park. Busu a început să se simtă rău în timpul spetacolului. A fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului.
Ulterior, Florin Busuioc a fost traportat de la unitatea primiri urgență a Spitalului Județean din Craiova. Medicii au încercat chiar să-l transfere la București, însă acest lucru nu a fost posibil.
Florin Busuioc făcea parte din distribuția spectacolului Central Park, care se juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.
Actorii care jucau alături de Busu sunt la spital, alături de acesta. Ei au confirmat, pentru Libertatea, că starea lui Florin Busuioc este una gravă.
Florin Busuioc are nevoie de stent, iar medicii se pregătesc să-l opereze pe Florin Busuioc.
Echipa care va efectua operația este formată din doi medici tineri, unul venit din București și unul din Târgu-Mureș, care s-au transferat recent la spitalul din Craiova, unde s-a deschis un centru de cardiologie.
Recent, prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV a oferit mai multe detalii despre planurile sale de viitor. Acesta a mărturisit că are în plan să demareze un nou proiect, asemănător emisiunii în care i-a fost coprezentator regretatului Radu Anton Roman, în urmă cu ceva vreme: „Bucătăria lui Radu”.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.