Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ionel, românul mort lângă Pamplona, într-un accident cu un TIR, era tatăl a doi gemeni de doar 4 ani

Publicat

in

Ionel, românul mort lângă Pamplona, într-un accident cu un TIR, era tatăl a doi gemeni de doar 4 ani. El mergea spre casă miercuri în jurul orei 18:00, când scuterul pe care se afla a fost lovit de un TIR şi a luat foc după impact.
Ionel Sipos avea 36 de ani şi locuia de mai mulţi ani la Pamplona. Bărbatul era din Bacău şi era tatăl unei perechi de gemeni, fetiţă şi băieţel, de 4 ani.
Ionel era respectat şi apreciat în comunitatea din capitala Navarrei, fiind un exemplu de integrare. Lucra de 6 ani la Clubul de Tenis din Pamplona, unde era agent de pază, fiind foarte iubit de colegi. Fusese mai întâi om d eserviciu, dar avansase şi câştigase ncrederea şefilor şi acum era agent de pază.
Zeci de mesaje de condoleanţe, toate de la prieteni spanioli ai românului, însoţesc anunţul morţii sale pe pagina de facebook a clubului. De asemenea, mesaje de susţinere pentru tânăra sa soţie şi cei doi copii sunt postate şi pe pagina lui de facebook.
Accidentul în urma căruia a murit Ionel a avut loc miercuri după-amiază, pe N 121, la Oloriz, lângă Pamplona.
Românul călătorea pe scuter spre casă, de la serviciu, şi s-a lovit frontal cu un camion. Scuterul a luat foc instant după impact şi românul, în vârstă de 36 de ani, a murit pe loc.
Accidentul a dus la blocarea totală a şoselei pentru mai multe ore.
Un detaşament de pompieri din Mendevil de Navvara, o ambulanţă de salvare şi mai multe echipaje de poliţie au intervenit la locul accidentului.
Adriana ADAM

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.