Conecteaza-te cu noi

StiriEst

MACEL! Imagini socante de la o vanatoare la care au participat Dragnea si Buzatu

Publicat

in

Jurnaliștii de la Rise Project au postat un videoclip ce conține imagini din cadrul unei partide de vânătoare la care a participat și Liviu Dragnea, alături de mai mulți politicieni și directori ai firmei Tel Drum.
În clip apar lideri importanți din PSD, precum Marian Oprișan, Paul Stănescu, Dumitru Buzatu, Adrian Țuțuianu, Constantin Niță. Mai apar și Petre Pitiș, director general Tel Drum, Mircea Vișan, director tehnic al Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum și Florea Neda, acționar Tel Drum, fost manager.
Ulterior, Dumitru Buzatu a confirmat pentru Digi 24 că a participat la mai multe partide de vânătoare alături de Liviu Dragnea, dar că nu poate numi domeniile pe care acestea au avut loc: ,,Nu am avut nicio legătură cu niciun TelDrum, am fost invitat de colegi la mai multe partide de vânătoare. Nu aș putea să spun toate domeniile. Nu am văzut pozele Rise”.
Un document publicat în urmă cu o săptămână de Rise Project arăta că Dragnea a participat la o vânătoare cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, acum patru ani, deși liderul PSD declara că nu l-a mai văzut pe acesta de „peste 10-15 ani”.
Va reamintim ca mai multi lideri locali ai PSD au fost citati la DNA, în calitate de martori, în dosarul Tel Drum, cel care îl vizează pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Liderul local al PSD Dumitru Buzatu sustine ca el nu a primit nicio citatie la DNA.
„E un colaj de imagini video și fotografii care nu sunt făcute într-o singură dată. Am analizat imaginile care se întind pe o perioadă mai mare de 9 ani. Ele încep din 2009. Vedem cine a participat la aceste partide de vânătoare. Majoritatea dintre ei sunt membrii PSD cu funcții importante în stat. Sunt sute de partide de vânătoare. Nu toate au loc în Belina. Sunt cel puțin 7 fonduri de vânătoare”, a explicat Elena Dumitru, jurnalist Rise Project.
Reamintim că la începutul lunii noiembrie, Rise Project a anunțat că a intrat în posesia a mii de documente din interiorul firmei Tel Drum, la care procurorii DNA nu au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut. Rise Project transmite că valiza respectivă a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.