Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Trafic paralizat! Nesimtitii de la GOSCOM si Drumuri Nationale isi arata incompetenta!

Publicat

in

Clipe de cosmar pentru soferii si pietonii din intreg judetul Vaslui. Ninge de cateva ore sI din aceasta cauza se circula cu foarte mare dificultate.
Circulatia pe toate drumurile din judetul Vaslui este ingreunata de caderile abundente de zapada inghetata. Pe sosele s-a format polei si din aceasta cauza salvarile ajung cu intarzieri la solicitari. Nici pe strazile din orasul Vaslui nu este mai bine, nu a fost imprastiat material antiderapant, iar utilajele nu au intervenit. Seful de la GOSCOM, Catalin Birleanu, un protejat al PSD, are alte preocupari decat deszapezirea. Pe cele mai multe artere din Vaslui este imposibil de circulat fie ca vorbim de soferi sau de pietoni. Orasul arata ca o localitate abandonata. In fiecare an cei de la GOSCOM se incapataneaza sa demonstreze ca sunt incopetenti, nepasstori, cu dureri in cot de problemele cauzate de iarna. Bataia de joc este greu de descris in cuvinte. Masinile de la GOSCOM abia au intervenit pe principalele artere, dar nici acolo asa cum ar fi trebuit. Lamele au trecut, au ras zapada, dar nu au dat deloc cu material antiderapant. Astfel, in urma utilajelor de deszapezire s-a format un strat de gheata. De aici si pana la traficul imposibil nu a mai fost decat un pas. Masinile au inceput sa patineze.

“Nesimtiti, ce pot sa spun, asa este in fiecare an. E strat de gheata. M-au impins niste soferi sa pot irca pe 11 iunie. Nu am vazut nici un utilaj, nici urma de material antiderapant”, a spus un sofer. Soferii care s-au incumetat sa porneasca prin oras au avut mult de munca pentru a ajunge la destinatie. “Este foarte greu. Daca pe strazile principale circulam greu, va imaginati ca in rest e jale”, a spus un alt un sofer. Daca dupa cateva ore de ninsoare, orasul este paralizat sub nameti, toata lumea se intreaba de ce un individ ca domnul Catalin Barleanu este tinut in fruntea societatii GOSCOM si de ce nimeni nu ia nicio masura impotriva imcompetentei sale. Vasluienii sunt disperati! “Este bataie de joc de ani de zile. Asa a fost si anul trecut si acum doi ani. Este jale. Nu am vazut niciun utilaj. De ce ne mai pune sa platim taxe. Imediat adauga penalizari daca intarziem. Ei stau acolo la caldura, noi platim ca prostii”, sustine un vasluian.
Probleme mari sunt si pe drumurile judetene, dar si pe cele nationale. Banii pentru deszapezire oricum intră în cont! Fără număr! Chiar dacă nu se curăță soselele de zăpadă! Zeci de artere de circulație sunt acoperite de gheata si omat, iar șoferii rămân împotmoliți. Mai mulți vasluieni au postat pe Facebook poze și mesaje pentru autorități, dar nimeni nu ia nicio măsură. “Abia se poate circula spre Negresti. Este crunt! Intrarile in Vaslui sunt sub orice critica! Unde se duc banii, cine este tras la raspundere! De ce mereu este bataia asta de joc?”, spun soferii.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri


„Așa este în fiecare an. Își bat joc de noi. Fură pe rupte, noi plătim. Am mers spre Iasi, dar nu am vazut vreun utilaj”, a scris pe facebook un vasluian.
„Eu am tot aşteptat cateva ore să văd dacă utilajele de deszăpezire vor apărea şi pe strada noastră. Zăpada tot crește, s-a depus și un strat gros, nimeni nu face nimic. Este foarte greu, atât pentru maşini, cât şi pentru oameni. Plătim nişte taxe şi impozite, mă aştept ca banii noştri să fie folosiţi aşa cum trebuie”, spune un cetățean din Negresti.
In tot acest peisaj, un lucru este clar: se vor tăia pe bandă rulantă facturi pentru deszăpezire, se vor încasa bani cu căruța, iar strazile vor fi curățate de zăpadă de … primăvară.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Asa se circula in zona localitatii Codaesti! Mai multe TIR-uri nu pot inainta, iar unele au derapat.


Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.