Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Minciună uluitoare a unui hoţ din Vaslui, după ce a spart un magazin și a fost prins

Publicat

in

Poveste incredibilă inventată de un tânăr din Vaslui, suspectat cã a spart un magazin! După ce a reuşit să fugă cu bani şi bunuri de peste 4000 de lei, individul – prins ulterior de poliţişti – a spus că, de fapt – a fost răpit şi obligat să dea spargerea.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Tânărul de 20 de ani a fost prins de poliţişti la câteva zile după ce a dat spargerea la un magazin din comuna vasluiană Perieni. În speranţa că o scape nepedepsit, individul a inventat o poveste demnă de un film.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Le-a spus poliţiştilor că la începutul lunii decembrie în casa lui au intrat trei indivizi necunoscuţi care l-au imobilizat şi apoi l-au închis în portbagajul unei maşini. Timp de nouă zile, tânărul a spus a fost sechestrat. Aceiaşi oameni l-ar fi obligat să comită şi furtul.

Bineînţeles, povestea a fost demontată de anchetatori. Acum, individul este cercetat pentru furt calificat după ce a plecat din magazinul prădat cu 3500 de lei şi produse în valoare de 700 de lei. Anchetatorii au ca probe la dosar inclusiv imaginile suprinse de camerele de supraveghere. De altfel, imagini în care bărbatul ştia că apare pentru că în momentul spargerii a observat că este filmat.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.