Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Prostituție pe față! Unii primari se duc cu ăla care dă mai mult! Edilii fac politică în timpul programului de lucru!

Publicat

on

Știti vorba aia cu femeia ușoară care se prostituează pe câțiva bani, dar pozează în fecioară? Ei cam așa e și cu unii primari PNL recent excluşi din partid sau încă activiști liberali. Se dau mari corecți și jură că sunt cinstiți de parcă alegătorii nu cunosc realitatea și nu știu că pentru politicienii noștri primează propriul interes și mai puțin cel al cetățenilor. 

Dați afară din partidul din care oricum nu prea au făcut parte, primarii PNL se țin de circ. Și îl fac pe bani publici! Nu mai au treabă la primarie, nu mai au investiții de făcut în comune, nu mai au probleme de rezolvat pentru cetățenii pe care îi reprezintă! În timpul serviciului, adică fix în acea perioadă în  care sunt plătiți din bugetul public, răsculații aruncați din PNL, ard gazul de pomană pe la Vaslui. Închiriază săli și susțin conferințe fără rost în care încearcă să explice că ei sunt corecți.

Prostituații au declarat într-o conferinţă de presă, că îndepărtarea lor din rândurile PNL a fost nestatutară, acuzând conducerea organizaţiei liberale de comportament abuziv. 

Acuzaţi că au încălcat în mod sistematic statutul PNL, prin atacurile aduse partidului sau prin participarea la întrunirile altor formaţiuni politice, primarii au afirmat că au fost excluşi din partid fără să fi fost înştiinţaţi anterior şi că cel care nu respectă statutul este chiar liderul PNL Vaslui, Nelu Tătaru. 

‘Tot ceea ce se întâmplă în PNL de doi ani încoace este total anormal. Au fost doar excluderi pe bandă rulantă. Rolul unui preşedinte este să adune, nu să risipească. Din păcate, munca noastră a fost de prisos. Comuna pe care o conduc s-a confruntat în ultimii ani cu o situaţie financiară gravă. Indiferent că la conducerea Guvernului au fost Ponta, Cioloş sau Grindeanu, eu am mers la Bucureşti şi am cerut ajutor. Acum, în ceasul al treisprezecelea, am primit ajutor de la Guvern şi, de aceea, m-au asociat imediat cu PSD sau ALDE. Excluderea noastră s-a făcut într-o şedinţă organizată noaptea, la care nu am avut acces’, a afirmat primarul comunei Şuletea, Ciprian Tamaş. Cei exclusi din PNL au  menţionat că nu au fost anunţați cu privire la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PNL în care s-au decis excluderile, deşi statutul prevede că toţi cei propuşi spre sancţionare trebuie anunţaţi cu cel puţin trei zile înainte de data întrunirii organismului care dezbate cauza lor şi au dreptul să folosească în apărarea lor toate mijloacele de probă.  

Presteaza pentru bani, nimic mai mult! 

La conferinţa de presă au mai participat primarii PNL ai comunelor Vinderei şi Ghergheşti. În mijlocul zilei, au bătut drumul de la capătul județului, cel mai probabil pe banii cetățenilor cu mașinile instituțiilor publice. Ionuț Ghiur și Nixon Ibănescu au lăsat primariile de izbeliște și au venit la Vaslui ca să recunoască și ei că le place prostituția politică și să sustina, de asemenea, că sunt nemulţumiţi de felul în care Nelu Tătaru conduce organizaţia liberală. Ei au spus că se aşteaptă să fie excluşi odată cu această ieşire publică în care şi-au exprimat liber opinia. Edilii au recunoscut că practică prostituția și că au participat la întâlniri ale altor partide politice şi au avut întrevederi cu conducerea social-democrată a Consiliului Judeţean, dar au afirmat că nu intenţionează să candideze din partea altor partide. Presteaza pentru bani, nimic mai mult! Nu se știe ce fac cu banii și asta din cauza ca in comunitatile pe care le conduc este JALE. 

Ei au spus că tensiunile din organizaţia vasluiană a PNL sunt cunoscute de conducerea centrală a partidului, dar că nu există interes pentru rezolvarea situaţiei şi că, cel mai probabil, se aşteaptă rezultatele pe judeţ la alegerile europarlamentare pentru a se decide demiterea lui Tătaru din funcţia de preşedinte. Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, se plânge și el și spune că prin astfel de acţiuni se doreşte ‘slăbirea’ partidului. 

‘Constatăm că, după alegerile din aprilie 2017, din cadrul Organizaţiei PNL Vaslui, un grup de 3-4 persoane au ales să atace în mod constant şi susţinut partidul, atât din interior, cât şi din exterior. Într-un an electoral 2019, foarte important pentru viitorul politic al României, PNL Vaslui nu mai poate tolera un astfel de comportament în rândul membrilor săi. Considerăm că aceste atacuri au un singur scop, slăbirea organizaţiei PNL Vaslui în detrimentul altor partide politice şi introducerea neîncrederii în rândul membrilor de partid. Asigurăm cetăţenii că în rândul PNL Vaslui există resurse umane valoroase care muncesc zi de zi pentru a schimba în bine, un judeţ cu oameni din ce în ce mai necăjiţi, condus dintotdeauna de PSD’, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Vaslui. În completarea comunicatului PNL a anexat o fotografie prin care arătă participarea edilului Tamaș Ciprian Robert, precum și a altor primari PNL, la Liga Aleșilor Locali ALDE. Cam așa se face politică în zilele noastre, te duci cu ăla care dă mai mult, ce doctrină, ce devotament față de o formațiune politică? De unde opoziție, de unde legi respectate sau grija pentru cetățean. 

Mihaela SIMA

StiriEst

Orasul Suceava a fost acoperit de apa! Ploaia a inundat toate strazile

Publicat

on

De catre

S-au rupt norii la Suceava. Dupa mai putin de 45 de minute de ploaie torentiala, orasul a fost acoperit de apa. Pe strazi suvoaiele au depasit o jumatate de metru. Au fost inundate inclusiv mijloacele de transport. Oamenii s-au adapostit in centrele comerciale sau in scarile de bloc. Masinile au ramas blocate in trafic, apa trecand de jumatatea portierelor. A fost inundata inclusiv strada din fata ISU Suceava. Aici apa ajungea pana la geamul autoturismelor. Canalizarea nu a putut face debitului prea mare de apa. 

Citeste in continuare

StiriEst

Mai multi copii au ajuns la spital cu arsuri dupa ce au fost la piscina

Publicat

on

De catre

Caz extrem de grav in judetul Bacau acolo unde patru copii au ajuns La Unitatea de Primiri Urgente cu arsuri de gradele 2 si 3 pe talpi. Cei mici s-au ales cu arsurile dupa ce au urcat pe un tobogan, la o piscina din oras. Toboganul e gonflabil, dar rampa de urcare e din tabla si era incinsa de la soare. Parintii au facut plangere la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor, iar la piscina va deschide o ancheta si DSP. 

Citeste in continuare

StiriEst

Bugetar cu mașina la scară, plătit de ani de zile ca să stea degeaba. Încasează lunar 15.000 de lei

Publicat

on

De catre

Să lucreze la stat a devenit visul tot mai multor români. Aici angajații au în medie salarii cu 65% mai mari decât cei de la privat. Ponderea salariului din administrația publică în salariul mediu pe economie este de 165% în România, cel mai ridicat nivel din Uniunea Europeană, care înregistrează o medie de 118%, potrivit statisticilor oficiale. Astfel, funcționarii de la stat din România câștigă în prezent mai bine decât cei din administrația publică din state precum Polonia, Ungaria, Lituania sau Bulgaria. 

Bugetar plătit de ani de zile ca să stea degeaba. A încasat în ultimii doi ani 360.000 de lei

Membru PSD si vicepresedinte la Consiliul Judetean Vaslui, Vasile Mariciuc duce un trai de invidiat. Are masina de serviciu la dispozitie non stop, i se deconteaza combustibilul si reparatiile, iar diurna zilnica este incasata fara intarziere. Leafa personajului numarul 2 din fruntea judetului este de aproximativ 15.000 de lei. Ce face Vasile Mariciuc pentru acesti bani: nimic. Ziua de lucru incepe la ora 10 si se termina repede, putin dupa pranz. Vicele de la CJ face zilnic naveta de la Negresti la Vaslui si retur pe banii statului. Merge cu masina de serviciu la cumparaturi, la piata, participa la chiolhanuri prin comune. Trebuie sa fie foarte bine sa ai un salariu de 15.000 de lei, masina la discretie si sa faci nimic pentru toate astea. Am intrebat mai multi angajati ai CJ Vaslui care este concret activitatea vicepresedintelui Mariciuc prin institutie. Nimeni nu a stiut sa spuna! Obisnuit dintotdeauna cu functii bunicele care sa-i aduca venituri consistente, fara munca prea multa, Mariciuc a dat lovitura si la Consiliul Judetean, Timpul trece, lefa merge e principalul criteriu dupa care Mariciuc se ghideaza.  Din cand in cand, Vasile Mariciuc mai participa pe la vreo doua-trei sedinte, doar asa, ca sa lase impresia ca e viu. 

Datorita partidului a ocupat de-a lungul anilor mai multe functii, toate bine platite. A fost sef la Inspectoratul Scolar, director la un liceu din Negresti si… candidat la parlamentare. Probabil cei de la PSD au vrut sa faca misto de el in momentul in care i-au propus sa candideze. Daca nimeni nu te cunoaste intr-un judet, iar activitatea ta este egala cu zero, cine te-ar putea vota?

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est